Nisu ni meni, al opet vidis neki su imali i dodatnih troskova za projektor tako da psssst... Nego, jel moze to na obican beli carsav dok ne stigne platno? Da gledam fudbalicu veceras, a nemam beli zid u stanuMeni nisu stigle baterije uz daljinski ali imam nove alkalne iz Lidla.
Gde da nađe tol'ki čaršav?40-200"
Na gornji desni taster ukljucujes Pacmana na nebu da gricka zvezde? Zanimljiva spravica, tacno da se covek zapita koliko je tebi godina?
Situacija je malo bolja nakon nekoliko dana. Bass je umereniji, ne toliko dominantan kao na početku a treble malo izraženiji. Čistiji je zvuk nego u startu.Pogledajte prilog 54570
Utisak: odlične kada se u EQ malo podigne treble, na defaultu su malo povučene u tom opsegu (za moj ukus).
Evo sad skoknuh i stavih random artikl u korpu i vidi sta pise (crvenim slovima)@Pinocio Huh? Garant, jbt...
To nema veze sa pouzećem. Pa, sama reč kaže: nakon uzimanja, po uzeću robe, plaćaš.
Pa s obzirom da žena, ja i 5 (slovima: pet) mačaka živimo od mojih 80 - 90 kila dinara mesečno verovatno ne toliko loše.Cuj najjeftinija porudzbenica 12000 dinara... e moj Pinocio gde ti zivis? Ili jos bolje, kako zivis?
Sad mi iskoči reklama. Ima kod nas da se kupi po povoljnijoj ceni.
Jel ima negde da se prijave ova ****a od ljudi? Jel postoji tako nesto?Sad mi iskoči reklama. Ima kod nas da se kupi po povoljnijoj ceni.
Prenosiv Projektor
Romantično veče s partnerom Crtaći za decu PlayStation s ekipom️ 130" Inča u 4K rezolucijiinvisiontech.co