Nisu ni meni, al opet vidis neki su imali i dodatnih troskova za projektor tako da psssst... Nego, jel moze to na obican beli carsav dok ne stigne platno? Da gledam fudbalicu veceras, a nemam beli zid u stanuMeni nisu stigle baterije uz daljinski ali imam nove alkalne iz Lidla.
Gde da nađe tol'ki čaršav?40-200"
Na gornji desni taster ukljucujes Pacmana na nebu da gricka zvezde?
Situacija je malo bolja nakon nekoliko dana. Bass je umereniji, ne toliko dominantan kao na početku a treble malo izraženiji. Čistiji je zvuk nego u startu.Pogledajte prilog 54570
Utisak: odlične kada se u EQ malo podigne treble, na defaultu su malo povučene u tom opsegu (za moj ukus).
Evo sad skoknuh i stavih random artikl u korpu i vidi sta pise (crvenim slovima)@Pinocio Huh? Garant, jbt...
To nema veze sa pouzećem. Pa, sama reč kaže: nakon uzimanja, po uzeću robe, plaćaš.
Pa s obzirom da žena, ja i 5 (slovima: pet) mačaka živimo od mojih 80 - 90 kila dinara mesečno verovatno ne toliko loše.Cuj najjeftinija porudzbenica 12000 dinara... e moj Pinocio gde ti zivis? Ili jos bolje, kako zivis?![]()
Sad mi iskoči reklama. Ima kod nas da se kupi po povoljnijoj ceni.
Jel ima negde da se prijave ova ****a od ljudi? Jel postoji tako nesto?Sad mi iskoči reklama. Ima kod nas da se kupi po povoljnijoj ceni.
![]()
Prenosiv Projektor
Romantično veče s partnerom Crtaći za decu PlayStation s ekipom️ 130" Inča u 4K rezolucijiinvisiontech.co