Gojke
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.02.2020.
- Poruka
- 85
- Rezultat reagovanja
- 18
Moja konfiguracija
Pozdrav, gledao sam izmedju neka moja 2 favorita rama, oba su jako slicna u cenama, skoro nema razlike, pa sam hteo u tom slucaju da pitam da li neko zna sta bi bolje radilo posto razlike u ceni nema, da li bolje radi 3200mhz sa cl16 ili 3600 sa cl18 i ukljucenim XMP profilom.
Molim da konkretno zaobidjemo pitanja i pametovanja koji mi je procesor i ploca, posto sam se nacitao na forumima i vidim da oba rama funkcionisu, samo mi fali jos informacija sta bi bolje, brze radilo od ove 2 opcije.
Naravno i bez preporuke nekog rama 3600 cl16 i slicno, ja sam odabrao brend iz svojih razloga i on mi nudi gore navedene 2 opcije, tako da trazim jednostavan odgovor samo sta je bolje.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Molim da konkretno zaobidjemo pitanja i pametovanja koji mi je procesor i ploca, posto sam se nacitao na forumima i vidim da oba rama funkcionisu, samo mi fali jos informacija sta bi bolje, brze radilo od ove 2 opcije.
Naravno i bez preporuke nekog rama 3600 cl16 i slicno, ja sam odabrao brend iz svojih razloga i on mi nudi gore navedene 2 opcije, tako da trazim jednostavan odgovor samo sta je bolje.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk