Ne. Po tome bi Windows odmah prozdrao 12GB za page file kod mene. Tacnije, 1.5x je preporucena velicina, a u podrazumevanim podesavanjima OS alocira koliko mu u odredjenom trenutku treba (a to je u 99% vremena 1500~1800MB).Zar nije po defaultu RAM x1.5?
Zanima me koje su to igre u pitanju?Aj da postavim jedno pitanjce... Nabavih skoro SSD, i sve radi ko sat, medjutim lik mi rece da na SSD-u ne valja da radi Virtual Memory i to mi je ugaseno za sad, dakle pored 4GB rama ja ne mogu da odigram ni jednu igru jer mi non stop izbacuje da mi fali ram memorije i da zatvorim igricu, dok jednostavno on sam ne zabode
Ako ima " Samo " 4 gb Ram-a Crysis 2 sigurno nece raditi kako treba znaci za SSD i PF turn off 8 GB is a mustZanima me koje su to igre u pitanju?
Dok sam imao 4GB rama swap mi je bio konstantno iskljucen i sve igre su radile bez problema, osim BF3 koji je nekada umeo da pukne zbog manjka memorije, te sam to resio kupovinom jos 4GB rama.
Pa ovo sto mi je Misko odgovorio bilo je konkretno vezano za Euro Truck Simulator 2, a o menadzerima da ni ne pricam, ocita save file, i samo krene load kad kliknem next, i tu je kraj tuzne priceZanima me koje su to igre u pitanju?
Dok sam imao 4GB rama swap mi je bio konstantno iskljucen i sve igre su radile bez problema, osim BF3 koji je nekada umeo da pukne zbog manjka memorije, te sam to resio kupovinom jos 4GB rama.
+1 NajboljeStavis pf na hard.