Ne. Po tome bi Windows odmah prozdrao 12GB za page file kod mene. Tacnije, 1.5x je preporucena velicina, a u podrazumevanim podesavanjima OS alocira koliko mu u odredjenom trenutku treba (a to je u 99% vremena 1500~1800MB).Zar nije po defaultu RAM x1.5?
Zanima me koje su to igre u pitanju?Aj da postavim jedno pitanjce... Nabavih skoro SSD, i sve radi ko sat, medjutim lik mi rece da na SSD-u ne valja da radi Virtual Memory i to mi je ugaseno za sad, dakle pored 4GB rama ja ne mogu da odigram ni jednu igru jer mi non stop izbacuje da mi fali ram memorije i da zatvorim igricu, dok jednostavno on sam ne zabode![]()
Ako ima " Samo " 4 gb Ram-a Crysis 2 sigurno nece raditi kako trebaZanima me koje su to igre u pitanju?
Dok sam imao 4GB rama swap mi je bio konstantno iskljucen i sve igre su radile bez problema, osim BF3 koji je nekada umeo da pukne zbog manjka memorije, te sam to resio kupovinom jos 4GB rama.
znaci za SSD i PF turn off 8 GB is a mustPa ovo sto mi je Misko odgovorio bilo je konkretno vezano za Euro Truck Simulator 2, a o menadzerima da ni ne pricam, ocita save file, i samo krene load kad kliknem next, i tu je kraj tuzne priceZanima me koje su to igre u pitanju?
Dok sam imao 4GB rama swap mi je bio konstantno iskljucen i sve igre su radile bez problema, osim BF3 koji je nekada umeo da pukne zbog manjka memorije, te sam to resio kupovinom jos 4GB rama.

+1 NajboljeStavis pf na hard.![]()