• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Smejanje

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Naruči tip u restoranu jedan gulaš. Kada se najeo, upita:
- "Odličan je ovaj gulaš. Kako se zove?"
Konobar: "Turski gulaš."
Gost: "A zašto baš turski gulaš?"
Konobar: "Pas se zvao Sultan."

Otišao Mujo u padobrance, i kada je došao red da prvi puta skoči iz aviona, kaže on svom kapetanu:
- Sanjao sam sinoć moju tetku i ona mi je rekla da se padobran neće otvoriti.
Kapetan mu odgovori:
- Daj ne lupetaj, Mujo, evo ti moj padobran ako ne veruješ da će se tvoj otvoriti.
Skoči Mujo i, naravno, otvori mu se padobran. Tada proleti pokraj njega kapetan vičući:
- Mujo! ***em li ti tetkuuuuu!!!

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Ujutro u krevetu:

- Pogledaš na sat: 7:30
- Pogledaš za 5 minuta: 8:45

Na poslu:

- Pogledaš na sat: 14:40
- Pogledaš za 20 minuta: 14:41

Za vreme seksa:

- Pogledaš na sat: 22:30
- Pogledaš za 60 minuta: 22:38

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
hahahha meni je jutros bilo, pogledam na sat 8:15, pogledam posle minut 9:30 :rotf:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Zbog poslovnih obaveza, devojka je morala da se udalji od decka i odseli u drugi grad, nakon nekog vremena, odluci devojka da saopsti decku putem pisma: " Ja stvarno vise ne mogu ovako, ne volim te vise, ne osecam strast prema tebi ko ranije, prevarila sam te 4 puta, mislim da je bolje da raskinemo.

Nakon sto je procitao pismo, decko uhvati ogromnu kutiju, popakuje svih 54 slika koje je imao kod sebe i odgovori joj: "Kada primis ovu kutiju, nadji svoju sliku i zadrzi je, a ostale mi vrati nazad" :d :d

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Ovako je to bilo kad je Bog stvarao:
------------------------------------------------------------
Bog reče magarcu:
Ti ces se zvati magarac.
Ti ces rintati po cijeli dan i zvat ce te glupim.
Zivjet ces 20 godina.

Magarac odgovori:
Uh, to ne zvuci kao dobar zivot.
Mogu li zivjeti 5 godina?

I Bog pristane.
Onda je Bog stvorio psa.

Bog rece psu:
Ti ces se zvati pas,
zivjet ces kao potcinjena zivotinja,
zivjet ces od ostataka sa stola i cuvat ces kucu.
Zivjet ces 35 godina.

Pas odgovori:
Mogu li onda zivjeti 15 godina?

I Bog pristane.
-----------------------------
Onda je Bog stvorio papagaja.

Bog rece papagaju:
Ti ces se zvati papagaj.
Sjedit ces u kutu dnevnog boravka,
ponavljat ces sve sto ljudi kazu,
i iritirat ces svakoga.
Zivjet ces 75 godina.

Papagaj odgovori:
A kako bi bilo da ja zivim samo 50 godina?

I Bog pristane.
-----------------------------
I onda je Bog stvorio muskarca...

Bog rece muskarcu:
Ti ces biti ljudsko bice, muskarac, i zivjet ces odlican zivot.
Ti ces biti mudar i pametan, i vladat ces i odlucivati na ovom svijetu.
Zivjet ces 20 godina.

Muskarac odgovori:
To zvuci kao jako dobar zivot, al zar ne bih mogao zivjeti malo duze?
(ovdje je muskarac po prvi put iskoristio svoju inteligenciju.)
Mogu li dobiti onih 15 godina sto magarac nije htio,
onih 20 sto ih je pas odbio i onih 25 sto papagaj nije zelio?

I Bog pristane.

Zato muskarac zivi odlican zivot dok ne napuni 20 godina. Onda se ozeni.

Sljedecih 15 godina rinta po cijeli dan i zovu ga glupim.
Onda dobije djecu, zivi od ostataka sa stola i cuva kucu sljedecih 20
godina.
Poslednjih 25 godina sjedi u kutu dnevnog boravka, ponavlja sve sto drugi kazu
i iritira svakoga.

========================================================================

Kako se na ruskom kaze vazelin?

-Karamazov

========================================================================

Otišao Mujo pecati na neko jezero u Americi gdje je inače pecanje zabranjeno. Ribe k'o pijeska. Začas navadio punu kantu ribe i taman je ponio, kad - rotacija. Pandur.
Pandur: Gospodine, ovdje je pecanje zabranjeno. Morat ćete krivično odgovarati za te ribe.
Mujo: Ovo su moje ribe.
Pandur: Kako?
Mujo: Fino. Ovo su moje ribe. Ja ih svako jutro donesem ovdje na jezero, pustim ih da se malo isplivaju, poslije ih zovnem, one se fino vrate u kantu, nosim ih kući i sve tako. Hoćete li da vam pokažem.
Pandur: Hajde.
Mujo istrese ribe u jezero. Tajac nekoliko sekundi.
Pandur: Hajde sad.
Mujo: Šta?
Pandur: Pa zovni ih.
Mujo: Koga?
Pandur: Pa ribe.
Mujo: Koje ribe?

================================

Zašto ne treba da se biješ sa Sašom Matićem?
Ne gleda gde udara!

Chuck Norris moze u vaterpolu da da gol kroz noge

Šta žene vole?

Vole kad je muškarac $meker, €lokventan, ₦ačitan, ₤ep, ¥eran i naravno, gospoDIN.

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
status FB
Mom komšiji se toliko svidela muzika, da je pozvao i policiju da je cuje
:D

Kakve su žene košarkaša?
- Do jaja!

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Nemamo svi oca direktora banke, naravoucenije ove price po meni
Nadčovečanska borba sa Alpha bankom
Zabranjeno gašenje računa
Piše: Marko Marjanović

Ja sam morao ovo da napišem, kao jedini način da ljudi čuju šta mi se desilo. U nadi da će na osnovu ovog teksta izabrati da nikada ne posluju sa Alpha bankom. Kao bitnu stavku navodim da mi je otac direktor jedne druge banke i da znam kako stvari funkcionisu u bankama. Da ne bude da lupam u prazno

Priča počinje nekoliko dana pre Uskrsa kada sam u „Blicovoj“ nagradnoj igri osvojio 10.000 dinara (ko nema sreće u ljubavi, bolje bi mu bilo da ga hoće para...). Naravno da sam se obradovao, onako klinački – kao, pale su sa neba pare za Exit. Međutim, nisam ni pretpostavljao da nema tih para koji mogu da plate nerviranje. Zovnem ja broj u „Blicu“, sve vrhunski: "Dođite po nagradu", kažu oni meni. "Dolazim odmah", odgovorim ja. Odem u redakciju „Blica“, ponesem ličnu kartu (čačansku), dobitni kupon i šta je još trebalo. Ja, majmun, očekivao da će meni simpatična plavuša da pljune i izbroji 10 'iljada. Kad, međutim. Daju oni meni potvrdu da sam dobitnik, i da će me u narednih sedam dana kontaktirati grčka Alpha banka da mi isplate keš.
Ja: U redu, da li postoji mogućnost da novac podignem u Beogradu? Jer stvarno nisam često u Čačku...
Simpatična plavuša: Jao, to stvarno nije do nas... Znaš, kad te budu zvali ti im objasni...
Ja: Važi... Hvala i doviđenja.
Posle 15 dana, naravno, niko me nije kontaktirao iz gore pomenute grčke banke. Globalno razmišljam, umire im država, a ja da ih cimam za mojih 10k. I još kao, ovo je Srbija i dalje, sve mora da čekaš kao *****: SRBIJA + GRČKA = SRČKA. Dokurči meni čekanje i 20. dana okrenem „Blic“. "Dobar dan, ja sam taj i taj..." . Simpatična plavuša: "E, mi nemamo više ništa s tim, zvaće te oni...". Nije mi više tako simpatična. Polovinom maja, da, da, polovinom maja, zvoni telefon, zovu iz odvratne mi u startu banke. Blago feminiziran muški glas: "Treba mi Marko Marjanović, ovde Vlada iz Alpha banke, ekspozitura Čačak."
Ja: "Da, ja sam."
Vlada: "Vaša kartica je gotova, možete da je podignete ovde u Čačku kad god hoćete."
Ja: "Kakva kartica i kakvom Čačku? Ko je vama dao dozvolu da vi pravite bilo kakvu karticu s mojim imenom? Znam ja da je to za nagradnu igru, ali stvarno, o čemu se radi?", pitam Vladu.
Vlada mi objasni da je takva procedura, da ja moram da imam račun kod njih. Ja s negodovanjem pristanem na takvu igru. Jer, kao, šta da se radi, realno hoću te pare. Moje su. Dođemo do zaključka da ne mogu da mi pošalju karticu u BG, da moram da je uzmem u Čačku, jer - ovo im je mantra - to je procedura. U redu. Ja im objasnim da ću tek za mesec dana biti u Čačku. Nema frke, kažu, kad dođem, sve će da bude sređeno.

Polovina juna. Stiglo mi pismo da su mi naplatili 300 dinara za održavanje računa za mesec maj i jun za karticu koja još nije izdata i za koju još ništa nisam potpisao. I koju nemam u rukama. Ja stigao u Čačak. Odem ujutru kod njih da dođem do para.
Ja: "Ja sam Marko bla bla bla Blic bla bla 10 000 bla bla..."
Brineta sa lepim osmehom, oduzeta od straha, vidim da tek uči kako se radi u banci, nema blage veze šta da radi, muca: "Jao, moraš da sačekaš da dođe Vlada."
Kad sam čuo da će Vlada da dođe, rekoh sebi – sedi i čekaj. Vlado sine, pojavljuj se! Dojde Vlada posle nekoliko minuta. Žustro mi objasni mi da to nije normalna kartica, da ne mogu da podignem novac, da nema PIN da se koristi na bankomatu. Mogu s njom da plaćam dok ne potrošim pare, pa kada potrošim da dođem kod njih da karticu ugasim ili da od nje napravimo pravu. Ja kažem da ću doći da je ugasim, čim potrošim pare. Zveknem ti ja tih 10. 000 dinara kao da ih nije ni bilo. Odem u Alpha banku da ugasim račun, jer je 30. jun, da mi ne bi naplatili održavanje za jul. I onda kreće verbalna masturbacija gospođice/gospođe šefice.
Ja: "Ja sam Marko - bla bla bla“, objasnim sve...
Opet reakcija izgubljenih ljudi, ništa im nije jasno. Sve opet objasnim. Opet ništa.
Šefica: "Ja sam Tanja (prezime joj neću napisati ali deli ime i prezime sa jednom zvezdom Granda), ti želiš da ugasiš račun? Zašto?"
Ja: "Kakvo je to pitanje? Neću više da budem vaš klijent, ne dugujem vam nikakvo opravdanje...".
Tanja Grand: "Kako ne dugujete, ja želim da znam razlog, mislim, mi smo vama poklonili 10. 000 dinara...".
Ja: "Šta ste vi meni poklonili? Vi meni niste ništa poklonili, ja sam osvojio nagradu i bio prinuđen da poslujem s vama."
Tanja Grand: "Nemoj da pričaš kao da smo na ulici".
Ja: "Na ulici bi me bar ponudili da sednem na klupu...".
Tanja Grand: "Pa dobro, uzmi parče papira i napiši molbu za gašenje računa pa ćemo mi to da razmotrimo."
Ja: "Molbu?! Ja sam vaš klijent, mogu vam da napišem samo zahtev, i to da mi vi date formular, a ništa ja da pišem. Molbu pišem institucijama, ne bankama“.

Photo: Stock
Tanja Grand: "Napiši šta želiš, ime i prezime i razlog zašto ne želiš da ostaneš kod nas u banci...".

Ja: "Dobro, napisaću, samo da završim s tim, mada se to ne radi tako".
Tanja Grand: "To je procedura."
Ja: "Dajte mi papir i olovku da to napišem."
Tanja Grand: "Ma jok, ti idi kući i napiši tamo da ne bi čekao ovde bezveze".
Proradi pravnik u meni. Odlučim da je razvalim sada papirima i cimanjima i da joj dupe pomerim.
Ja: "Nema problema."
Odem kod oca, koji je direktor jedne druge banke, a čija je kancelarija udaljena 500 metara od ovih *****a. Sednem i napišem - ko sam, šta želim, šta su mi naplatili do sada, kako su se ponašali prema meni. I ovakav kraj: "Današnjim danom, 30. juna 2010, zahtevam da mi se ugasi račun i odbijam da plaćam bilo kakve naknadne troškove održavanja. Ako mi se zahtev ne ispuni, biću prinuđen da se obratim institucijama za zaštitu potrošača."
Fotokopiram svoj zahtev, jer želim da ga Tanja Grand potpiše i da ostane jedan primerak meni. Uđem kod Tanje u kancelariju.
Tanja Grand: "E, u redu...".
Ja: "Molim vas da mi se potpišete na kopiju zahteva i da stavite pečat banke da ste primili moju molbu. Jer vidim da nećete da mi date nikakvu potvrdu."
Tanja Grand: "To nije moj posao, to nije procedura".
Ja: "Ja vidim da procedure nema, ili je vi ne znate ili nema procedure za izlazak iz vaše banke. Zovite mi vašeg pretpostavljenog".
Tanja Grand: "Doviđenja".
Ja: "Molim?"
Tanja Grand: "Doviđenja. Ovo ćemo vam uraditi".
Ja: "Ne izlazim bez potvrde ili vašeg potpisa da ste primili moj zahtev koji ste tražili da napišem. Vi ste prva banka koja je to tražila od mene."

Tanja Grand: "Doviđenja. Ne bih da zovem obezbeđenje da vas isprati".

Ja: "Znači, da me isprati obezbeđenje samo zato što ne želim više da poslujem s vama. U svim drugim bankama potpišem na tri mesta i zatvorim račun. Molim vas, rešite mi ovo, ne planiram da dolazim još pet puta".
Tanja Grand: "Doviđenja."
Okrenem se i uradim ono što najviše mrzim. Ja, čovek od 24 godine, koga ne shvataju ozbiljno, koga ne smatraju klijentom te banke kao i sve ostale - moram da zovem oca da on interveniše.
Ćale stiže, ulazi, obraća se Tanji: „Ja sam Lazar Marjanović, direktor te i te banke...“.
I otac završi posao. Dobijem potvrdu, a oni će me nazvati sutra da dođem da ugasim račun. I stvarno: zvali me da dođem da se 'razvedemo', jer iskreno mislim da bismo lakše decu podelili nego da me puste da ugasim račun.
Stižem opet kod Tanje Grand. On me pogleda i kao da me nikad nije videla kaže: „Izvolite“.
Ja: Juče sam dolazio da ugasim račun...
Tanja Grand: Ah, da, tako je... Evo vam zahtev za gašenje računa i povraćaj kartice. To morate da popunite...
Ja: Odlično, konačno da se završi ova priča...
Tanja Grand: U redu, na računu vam je ostalo još 30 dinara.
Ja: Nije bitno, ugasite račun.
Tanja Grand: Mora saldo da vam bude nula.
Ja: Molim? To nije tačno. Ugasite račun.
Tanja: Mora da bude nula.
Ja: Isplatite mi 30 dinara, naplatite porez od 20% i svedite račun na nulu.
Tanja Grand: To ne može. Morate da potrošite karticom i da nam platite 150 dinara za održavanje u julu.
Ja: Još bolje. Skinite mi tih 30 dinara sa računa i evo vam 120 dinara i da ja više ne ulazim u vašu banku.
Tanja Grand: Ne može to tako.
Ja: Mora da imate neku akciju za dobrotvorne svrhe. Poklonite mojih 30 dinara tom fondu. I svedite mi račun na nulu. I dajte da platim tih 150 dinara.

Tanja Grand: Ne može.

Ja: U redu. Ajde da ovo po svaku cenu rešimo, vi mi recite šta da uradim. Samo da ovo završimo sad i ovde. I da više ne dolazim.
Tanja Grand: Vama ovo mora da se proknjiži i da vam račun za održavanje u julu stigne na kućnu adresu. Pa da uđete u minus. I tada da platite koliko treba do nule.
Ja: Znači da dolazim još jednom. A plus moja kartica ne može u minus, jer nije takva kartica. Ja nemam pravo na minus. To nije tekući račun. Nemam stalne prihode. Vama to očigledno nije jasno.
Tanja Grand: Meni je sve jasno, ja sam diplomirani pravnik.
Ja: Onda je i meni sve jasno...
Tanja: Kad vam bude račun bude na nuli, zovite nas da ugasimo karticu. Doviđenja.
Ja: U redu. Ja neću više da dolazim kod vas. Ne znate da radite ovaj posao. Dolazim pet puta zbog *****ne stvari.
Tanja: Doviđenja. Čekaju me druge stranke.
Ja: Doviđenja.
PS. Odlučio sam da ne radim ništa. Čekam da me tuže. Svojih 30 dinara neću da potrošim.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.722
Rezultat reagovanja
2.354
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
pff, meni u procredit banci uveli odrzavanje racuna koji je na mirovanju, pa mi otvorili e-banking nalog i uslugu koju mi vec evo 9 meseci naplacuju, (iako moj prvobitni paket usluga, odnosno, najobicniji tekuci racun sa njihovom debitnom karticom nije ni imao tu mogucnost, niti mi je trebala) pa su mi sve pare od akcija NIS-a skinuli za to neko toboze odrzavanje, pa sam im na sve to i dalje duzan jos par hiljada dinara i to odrzavanje i dalje ide. I ja cekam da me tuze pa da trazim svoje pare i odstete na celu papazjaniju. Samo se nadam da mi nece u moje ime uzeti i kredit za stan ili tako nesto sto takodje nikad necu videti kao ni e-banking za koji nemam ni reader, ni nalog ni nista, a uredno ga naplacuju iako im nisam nista ni potpisao niti trazio.

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Evo jednog danas sto sam cuo ( i to mi Crnogorac pricao, mnogo bolje zvuci uzvio al sta je tu je :D)

Kaze: Okupila se masa u Crnoj Gori, 20000 ljudi protestvuje zbog velike nezaposlenosti. Kroz neko vreme od pocetka protesta, nailaze turisti iz Amerike, prilazi Amer jednom Crnogorcu i pita ga: " Kakav je ovo skup?"

Crnogorac mu odgovara: " Ma protest jado zbog velike nezaposlenossti u Crnoj Gori"

Amerikanac ga saslusa, i resi da mu pomogne: " Pa bas mi je zao, evo ja cu ti dati posao kod mene u firmi u Americi"

A Crnogorac mu odgovori: " Aaa jadoooo, dje bas mene nadje od 20000 ljudi"

R_O_N_I_N

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.09.2009.
Poruka
989
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD B55 @3.8Ghz/2.8Ghz NB & Noctua NH-D14
Motherboard:
ASUS Crosshair IV Formula
RAM:
2X2GB Excelram Rippler + 2X8 GB Patriot,sve na 9-9-9-24-27 1T@1600Mhz
VGA & cooler:
ASUS 280x
Display:
ViewSonic VX2260WM
HDD:
Samsung EVO840 120 GB+Samsung 1.5 TB+Samsung HD321KJ 320GB+WD AAKX 500GB+WD 320GB AAKX
Sound:
Integrisana zv. & Logitech G51
Case:
CM Silencio 650
PSU:
Chieftec BPS-850C 850W
Optical drives:
Samsung SH-S223F
Mice & keyboard:
Logitech G400s,neki djubre-plastikaner od 5e(za sad :D)
Internet:
SBB
OS & Browser:
W7 x64
Stari vic,vrhunski :D

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Chuck Norris kada dune u utchnicu, vrati svu struju u Djerdap

Chuck Norris je sakrio suze k'o Marina

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
ZAKONI

ZAKON NORMALNOSTI
1. Svi izgledaju normalno dok ih ne upoznaš.

ZAKON ČUJNOSTI
2. Ako misliš da te niko ne sluša, probaj da prdneš.

ZAKON JEDINSTVENOSTI
3. Uvijek imaj na umu da si jedinstven. Kao i svi ostali.

ZAKON UVERLJIVOSTI
4. Nikad ne proveravaj dubinu vode s obe noge.

ZAKON NEDOSTATKA
5. Seks je kao vazduh. Nije preterano važan, osim ako ga nemaš.

ZAKON BRIŽNOSTI
6. Ako misliš da nikog nije briga jesi li živ, probaj da preskočiš
ratu kredita.

PADAJUCI ZAKON
7. Ako ti ne uspe iz prve, padobranstvo definitvno nije za tebe.

ZAKON POZAJMICE
8. Ako nekom pozajniš 20 EVRA i više ga nikad ne vidiš, verovatno je
vredelo tog novca.

ZAKON PERVERZNOSTI
9. Ne brini: izgleda perverzno samo prvi put.

ZAKON DUPLIKACIJE
10. Najbrži način da dupliraš 500 EVRA je da ih presaviješ na pola.

NEMA ZAKONA
11. Postoje dve glavne teorije o nadmudrivanju sa ženama. Nijedna ne
valja.

ZAKON ISKUSTVA
12. Iskustvo je nešto što nećeš dobiti sve dok ne prođe trenutak kad
ti treba.

ZAKON PROLAZNOSTI VREMENA
13. Vreme ne prolazi jednako. Dosta toga zavisi od toga s koje strane
vrata od wc-a se nalaziš.

Perica

Mali Perica pita svoju učiteljicu može li razgovarati s njom poslije nastave.

Ona prihvati.

Učiteljica: Onda, šta mi želiš reći, Perice?

Perica: Mislim da sam previše pametan da ostanem u ovom razredu, dosađujem se. Želio bih preći direktno u Gimnaziju.

Pošto je o tome obaviješten i direktor, on upita Pericu želi li polagati test. Perica prihvati bez okjlevanja i direktor poče sa testom.

Direktor: Hajde, Perice, da vidimo, 3x4?

Perica: 12!

Direktor: A 6x6?

Perica: 36, gospodine direktore.

Direktor: Glavni grad Japana?

Perica: Tokijo .

Test se nastavlja sljedećih pola sata, Perica ne pravi nijednu grešku! Na kraju testa, direktor je zadovoljan,

ali učiteljica pita da li ona sada može postaviti nekoliko pitanja. Obojica pristaju i ona počinje.

Učiteljica: Dobro, Perice. Krava ih ima 4, a ja ih imam 2, što je to?

Perica: Noge, gospođo.

Učiteljica: Točno. Što ima u tvojim hlačama, a u mojim ih nema?

Direktora iznenadi pitanje...

Perica: Džepovi, gospođo.

Učiteljica: Dobro, Perice. Gdje žene imaju najkovrdžavije dlake?

Direktor se sprema intervenisati kada Perica odgovori.

Perica: U Africi, gospođo.

Učiteljica: Šta je meko, ali, na rukama žene, postane tvrdo?

Direktor razrogači oči, ali Perica odgovora.

Perica: Lak za nokte, gospođo.

Učiteljica: Šta muškarci i mi žene imamo na sred nogu?

Perica: Koljena!

Učiteljica: Dobro. A šta udata žena ima šire od neudate?

Direktor ne može vjerovati svojim ušima!

Perica: Krevet, gospođo.

Učiteljica: Koji dio mog tijela je često najvlažniji?

Perica: Vaš jezik, gospođo.

Učiteljica: Koja riječ počinje slovom "p" a označava nešto što može biti vlažno ili suho i što muškarci vole gledati?

Perica: Put!

Direktor, bez daha, sav mokar od znoja, odluči prekinuti test i uzvikne:

Mali , svaka čast, ideš direktno na fakultet. Ja bih odgovorio pogrešno na sva pitanja...

Pouka testa : Čovjek tek sa godinama postaje PERVERZAN !!!

IT

Doziveo informaticar brodolom i nasao se na pustom ostrvu. Prolazili
su dani, meseci...
Brodolomnik shvati da ce se nacekati dok mu ne stigne neka pomoc, pa
poce da gradi kolibu.
Kad je najzad, nekako sklepao sebi krov nad glavom, legao je i
zaspao.

Ujutro se probudio, ,a iznad njegove glave stoji zenska, vitka,
sisata plavusa,
koja mu predlozi da dode kod nje, s' druge strane ostrva.

Dosli oni kod nje, a brodolomnik vidi veliku kucu, sve sredeno, ima
sporet, frizider, sve!
Pita je on: "Otkud ti sve ovo?"
"Ma, to sam sve pokupila sa broda pre nego sto je potonuo." -
odgovori ona.

Ude covek unutra, a plavusa ga fino nahrani, pa mu onda rece da se
slobodno istusira,
ima ona i toplu vodu, bojler na generator. Istusira se on, izade
napolje,
a zenska skine brus, pa gacice i kaze mu:
"E, sad cu ti dati ono sto cekas vec mesecima!"

A informaticar ce na to: "Ne seri da imas i internet?!"

Poslednja izmena:

Kudjowan

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Poruka
81
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
amd dual core- 4200+
Motherboard:
M25GT4- SOG
RAM:
2 Gb, ddr2
VGA & cooler:
Palit 8800 gtx
Display:
Samsung SyncMaster B2230
HDD:
WD 500 Gb
Sound:
5. 1 genius 5050
Case:
CODEGEN BRIZA 6099 BLACK, light modding
PSU:
chieftec 650 w
Optical drives:
combo i dvd rw
Mice & keyboard:
genius gamer i neka A4 tastatura
Internet:
SBB
OS & Browser:
xp
Javlja se čovek na radio i kaže:
- Ja sam našao novčanik!
- Dobro i sta ste našli u njemu?
- Pa, imalo je 1500 evra, 150 000 dinara i licna karta na ime Zoran.
- I, dobro.. Šta želite sada?
- Pa, ako može jedna pesma za Zokijaaaa!

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Doooooooobar !

Vraca se covek od doktora, i sretne prijatelja:
- Sta ima novo?
- Evo, nista, bio sam kod doktora.
- I sta ti je rekao?
- 200 evra !
- Ma ne pitam te to, nego sta imas?
- 50 evra.
- Aman bre, pitam te sta ti fali ?
- 150 evra.

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome

R_O_N_I_N

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.09.2009.
Poruka
989
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD B55 @3.8Ghz/2.8Ghz NB & Noctua NH-D14
Motherboard:
ASUS Crosshair IV Formula
RAM:
2X2GB Excelram Rippler + 2X8 GB Patriot,sve na 9-9-9-24-27 1T@1600Mhz
VGA & cooler:
ASUS 280x
Display:
ViewSonic VX2260WM
HDD:
Samsung EVO840 120 GB+Samsung 1.5 TB+Samsung HD321KJ 320GB+WD AAKX 500GB+WD 320GB AAKX
Sound:
Integrisana zv. & Logitech G51
Case:
CM Silencio 650
PSU:
Chieftec BPS-850C 850W
Optical drives:
Samsung SH-S223F
Mice & keyboard:
Logitech G400s,neki djubre-plastikaner od 5e(za sad :D)
Internet:
SBB
OS & Browser:
W7 x64
Realno su i ovi imali admin/admin user name/password :d

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Basna

Seta se konj po sumi i upadne u zivi pesak. Pokusavajuci da se izvuce vide curku i rece joj. Molim te idi po farmera ne mogu da se izvucem. Curka ode i vraca se Mercedesom, i rece konju. Nema farmera zavezi se za branik od auta, i izvuce konja.

Proslo par dana curka upade u zivi pesak i poce da doziva konja. Molim te idi po Mercedes ne mogu da se izvucem. Konj joj rece. Nemam vremena da idem po Mercedes, nego ja cu da opkoracim pesak, a ti se uhvati za moju ****. I tako izvuce curku.

POENTA PRICE AKO IMAS **** KAO KONJ, NE TREBA TI MERCEDES DA POKUPIS CURKU!

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Ulazi Crnogorac u vagon pun crnaca, pa pita: - Je l' ođe išta gorilo?*

Ide Crnogorac s curom preko mosta i kaže joj:
- Ođe se jedna zbog mene bacila.
- Ona ga pita: - Je l' iz depresije?
- Nije, jadna. Iz Nikšića.

Pošli Crnogorci u lov na puževe.
Vrate se kasno noću bez ijednog, te će nečija žena:
- Ama, čo'če, đe su vam puževi?
- Muči ženetino, to divlje, to bježi!!!

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Mujo piše dnevnik.

"Ova kiša pada već danima. Fata je skroz depresivna zbog toga, samo stoji i gleda kroz prozor!

Ako kiša nastavi padat još koji dan, morat ću Fatu pustit u kuću!"

Ivanissimo

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.03.2010.
Poruka
6
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Puko sam od smeha
Joooj boli me stomak

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.722
Rezultat reagovanja
2.354
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF

Lazy

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
20.06.2009.
Poruka
1.029
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
N/A
CPU & cooler:
Intel i7 4790K Devil's Canyon, True Black, Sharkoon Silent Eagle 4700MHz Delidded
Motherboard:
Asus Maximus VII Ranger
RAM:
Kingston HyperX Savage 2400 MHz 4x4GB
VGA & cooler:
MSI R9 390 Gaming 8G
Display:
LG 34UM67-P Freesync enabled
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB, WD 640GB AAKS
Sound:
Focusrite Scarlett 2i2, Behringer Truth B2031A, Rode NT1A
Case:
Cooler Master HAF 922
PSU:
Seasonic 1250W modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Genius GX Gila, CM Storm Trigger cherry black
Internet:
Optical 100/100 Over AirFiber
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1, Android Marshmallow, Opera and Chrome for Android
Other:
Google Nexus 5X, Bösendorfer 170, Korg X5D [MIDI] CME UF-50 [MIDI]
Riba je toliko dobra da je smesno. Ova je toliko dobra da je za pucanje od smeha... Ja tako kapiram ;)

dr1pac

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.08.2010.
Poruka
513
Rezultat reagovanja
37
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
G4560, Seidon 120V
Motherboard:
MSI B250 Bazooka
RAM:
8GB
Display:
LG 23
HDD:
Kingston V300 128GB SSD, Seagate 4TB
Sound:
Steelseries 5H V2
Case:
Phanteks P400S
PSU:
Seasonic S12II 620
Mice & keyboard:
Redragon Devarajas, A4Tech V7 Bloody
Internet:
100/6
OS & Browser:
10 x64
Nadam se da ovajnisam pročitao ovde... search mi ne daje rez.

A wife complains to a husband: Honey, i have small boobs, i need a boob job.
Husband says: I have small hands, what do i need? :D

Villy

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
08.08.2009.
Poruka
1.717
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba i5 6200U, GTX930M, 16GB, 256GB SSD
CPU & cooler:
i5 6600K + EKWB Predator 240
Motherboard:
AsRock Z170 Extreme 4
RAM:
16GB@2400 DDR4 Kingston Black Fury
VGA & cooler:
Gigabyte GTX1060 OC 6G
Display:
BenQ 2420HDB + Sony 55x8507 4K, Android,
HDD:
Samsung 850 Evo 128+Green 2TB+ 2x Green 1TB
Sound:
Xonar DSX+4562OP AMP+XonarU7+Altec MX5021+Microlab SOLO 6C
Case:
MS black widow
PSU:
Thermaltake 730W modular
Optical drives:
Samsung Full black
Mice & keyboard:
Razor Mamba+Chroma
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Win10
Other:
BMW Series 4 M package 2015, Note 5, DeskJet 4530, Oppo HA2 DAC + Kef M500, PS4 Pro
Vrh