Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Do sad nisam komentarisao ovaj projekat, cekao sam da se zavrsi i moram da vam kazem da ne znam kako moze bolje, svaka vam cast ovo je stvarno predobro. Bravo momci!!!
Nisam bio previše uključen u rasprave na forumu, jednostavno nemam vremena toliko, ali ispratio sam svaku epizodu na youtube-u i sve projekte koje ste radili, ali ovo je PRE***ENO, znači bukvalno gledam i čekam da će iz njega izaći mlaznice pa će poletiti u svemir i tamo rušiti neke Trumpove satelite znači haos, pogotovo kada sam ispratio podcaste u kojima govorite o problemima, tada ovo sve dobije mnogo više na značaju, i ne znam kako ćete se nadmašiti u nekom drugom projektu, jer je lestvica sada na 4,5 m visine a svetski rekord u skoku u vis je 2,45 cm (ako me razumete). Sve pohvale celom timu i samo tako nastavite. Nisam ljubomoran tip ali brate na Vas sam ljubomoran jer svako bi poželeo to što vi imate u intelektualnom smislu, inovacije ideju i realizaciju. Još jednom lep pozdrav iz Vukovara, ako ikad budete dolazili u ovaj kraj imate od mene večeru
Kao i uvek pedantno uredno i perfektno. Polako zadajete ozbiljan zadatak konkurenciji. Ali po meni kao malo starijem forumašu je bitnija cela ideja, koncept i prezentacija svega što je rađeno i urađeno. Nije poenta napraviti samo mod, bitan je koncept, plan, tok i finalni proizvod. Jednostavno jedan stvarno kompletno zaokruženi mod. I da posle dugo godina vidim nekoga ko može da sruši Atilu sa moderskog trona. Ima puno modera, timova i kojejkvih kerefeka ali malo je inovacija poput ove. Samo napred i puno sreće na takmičenju.
At this year's CMWS2018 competition, the AXE-R project won 1st place in the Scratch build category, It also won the audience's award! Thank you all for support, thank the sponsors for the trust, we promise in future a lot of good projects! Sincerely yours SS PC modding / neSSa