M
Misko78
Guest
Potpuno isti slučaj, prekida po minut dva, pa ima pola sata. Znači do njih je problem.
Meni je bio prekid i celom komsiluku nedelju dana. Kad smo zvali rekose taj dan dolaze, pa svaki dan mi zovimo i zovimo i isti odgovor, i tek posle nedelju i nesto dana se pojavila ekipa koja je prvo blenula i kao radila.. Sto se tice podrske, uzas..neizdrzivo je od juce, navodno ce doci ekipa da mi promene modem
EPIC :Naravno tu sam popizdeo i otvorio sam modem i popravio ga. Otišla je filtracia napona pa je benavio. Pa kad dođu nek ga nose ali ja već imam net.
Ako im u kasu svakog meseca uplatim preko 5K dinara, plaćam hosting očekujem ipak bolju uslugu od prosečnog sredovečnog Srbe koji se žali da mu drhtulji slika na Ambasador TV za njegovih 800 kinti mesečno. Da kao redovan platiša imam prednost nad onima koji su stali u taj red da izmire dugovanje od 6 meseci unazad, od onih koji se priključuju kad ih uhvate da kradu signal i sl. Oni ničim ne nagrađuju one koje im redovno pune kasu, ne očekujem preko reda da ulazim, što nisam ni juče hteo ali što ne naprave šalter za one koji redovno plaćaju kad neku vrstu zahvalnosti za odanost.Sve sve, ali ne terajte ga da cheka u redu dva sata!
Da, to bi bilo lepo! Ne znam kako do sada nisu razmishljali o tome...Da se recimo potroshachima sa +3 godine stazom na nekom srednje jakom mix paketu naprave posebne kartice i poseban shalter. Shto kazesh, ipak ja redovno placam, ne kasnim i samo zelim da to shto sam platio radi kako treba. Ne trazim nikakve povlastice.Ako im u kasu svakog meseca uplatim preko 5K dinara, plaćam hosting očekujem ipak bolju uslugu od prosečnog sredovečnog Srbe koji se žali da mu drhtulji slika na Ambasador TV za njegovih 800 kinti mesečno. Da kao redovan platiša imam prednost nad onima koji su stali u taj red da izmire dugovanje od 6 meseci unazad, od onih koji se priključuju kad ih uhvate da kradu signal i sl. Oni ničim ne nagrađuju one koje im redovno pune kasu, ne očekujem preko reda da ulazim, što nisam ni juče hteo ali što ne naprave šalter za one koji redovno plaćaju kad neku vrstu zahvalnosti za odanost.