Nema. Ali ova tema nije samo rudarenje nego i bitcoinDa, kao i na mnogim drugim sajtovima, i dalje fejlujem da vidim kakve veze ima taj diler sa tehnikama kopanja i sl.
Nema sa kopanjem, ali ima sa samim BTC-om. Kao što se moglo pročitati u tekstu, transakcije su se izvršavale preko bitkoin protokola. Uostalom, njegove zaplenjene bitkoine, FBI je prodao na aukciji.Kakve to veze ima sa kopanjem?
Pratim trenutno je 7.43 mada je i ovo daleko od one cene koju je imao pocetkom prosle godine.Prati li ko ovu raketu![]()
Uh,zeznuo si se zestoko. Bedak. Lepo je skocio ltc, btc stagnira (sto je cudno). Sad se nerviram sto ne kupih 100-200 ltca kad je bio na 1.4 a razmisljao sam. Stara fora, uzmi kajaces se, ne uzmi kajaces se.U decembru sam prebacio u BTC, tako da se trudim da ne pratim![]()
Bedak jeste, zeznuo sam se takodje, samo nije nesto zestoko. Skocio je 2.5 puta u odnosu na moju prodaju, a trgovinom sam sigurno zaradio vise od toga. Ali, mogao sam da ne otvorim berzu i da sacekam danasnji dan, to stoji. Bilo je par novcica koji su skakali i po 10x samo par nedelja posle moje prodaje, tako da mi ovo ne stvara neku nervozu.Uh,zeznuo si se zestoko. Bedak.
Nista ne govori, ja drzao prst na 1.25€ i sve ocu-necuUh,zeznuo si se zestoko. Bedak. Lepo je skocio ltc, btc stagnira (sto je cudno). Sad se nerviram sto ne kupih 100-200 ltca kad je bio na 1.4 a razmisljao sam. Stara fora, uzmi kajaces se, ne uzmi kajaces se.
@maj
to je bilo skroz nerealno, 40+. Mada i 10+ je IMO nerealno.
Kinezi i rusi koliko ja znamDa li jos neko rudari, i na kom serveru?