Nema. Ali ova tema nije samo rudarenje nego i bitcoin Meni je clanak bio zanimljivDa, kao i na mnogim drugim sajtovima, i dalje fejlujem da vidim kakve veze ima taj diler sa tehnikama kopanja i sl.
Nema sa kopanjem, ali ima sa samim BTC-om. Kao što se moglo pročitati u tekstu, transakcije su se izvršavale preko bitkoin protokola. Uostalom, njegove zaplenjene bitkoine, FBI je prodao na aukciji.Kakve to veze ima sa kopanjem?
Pratim trenutno je 7.43 mada je i ovo daleko od one cene koju je imao pocetkom prosle godine.Prati li ko ovu raketu
Uh,zeznuo si se zestoko. Bedak. Lepo je skocio ltc, btc stagnira (sto je cudno). Sad se nerviram sto ne kupih 100-200 ltca kad je bio na 1.4 a razmisljao sam. Stara fora, uzmi kajaces se, ne uzmi kajaces se.U decembru sam prebacio u BTC, tako da se trudim da ne pratim
Bedak jeste, zeznuo sam se takodje, samo nije nesto zestoko. Skocio je 2.5 puta u odnosu na moju prodaju, a trgovinom sam sigurno zaradio vise od toga. Ali, mogao sam da ne otvorim berzu i da sacekam danasnji dan, to stoji. Bilo je par novcica koji su skakali i po 10x samo par nedelja posle moje prodaje, tako da mi ovo ne stvara neku nervozu.Uh,zeznuo si se zestoko. Bedak.
Nista ne govori, ja drzao prst na 1.25€ i sve ocu-necuUh,zeznuo si se zestoko. Bedak. Lepo je skocio ltc, btc stagnira (sto je cudno). Sad se nerviram sto ne kupih 100-200 ltca kad je bio na 1.4 a razmisljao sam. Stara fora, uzmi kajaces se, ne uzmi kajaces se.
@maj
to je bilo skroz nerealno, 40+. Mada i 10+ je IMO nerealno.
Kinezi i rusi koliko ja znamDa li jos neko rudari, i na kom serveru?