Cryptsy i bter.Gde menjas yac u btc?
Ne znam, ne pratim BBQ. Valjda je to BQC?Ako cemo realno, kako stvari stoje, BBQ takodje donosi 1btc mesecno za 4khash yaca.
Istina. Ja sam kopao YAC još pojave GPU miner-a, jer mi se svideo. Kartica nije videla 50 C, vent-ovi idle-uju na bukvalno 40% (mogao sam smanjiti preko MSI AB, no nema veze, dobro je i ovako) i sada imam nešto je što je vrednije od računara u potpisu, par desetina puta.Problem je sto sve valute osim btc i ltca variraju besno na dnevnom nivou pa se sa njima nikad ne zna...
Imaš na strani 109.I daj neki link za neki solidan pps pool i za taj yacminer.
Pogasi sve programe u pozadini i antivirus za svaki slučaj.Nece biti da je do toga jer 100% nesto ne radim kako treba .
Ne.DA li treba uraditi jos nesto sem skinuti cpu miner ubaciti bat file i podesiti ga ?
Em je zastareo miner, em je solo mining. Dakle, ostavi se toga.NAdjoh sad nesto novo pa da priupitam da li i ovo treba odraditi ?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=200169.0
Onda HT on i -t 8 pa probaj. Ili koliko thread-ova hoćeš.HT off
Idi bre, nasmija me. Mlogo si ti to nagurao.evo slike pa prosudi sam btw ovo je test na laptpou sa T9300 i nagurah sa 0.05 na 0.14 dodatko-q ispred -a
Nece to kod mene tako da radi nazalost ... Probavam sve zive varijante al bezuspesno . Memoriju pratim i nisam uspeo da je zauzmem vise od 670MB.Nešto mi je malo memorije u odnosu na broj shadera. Vidim da si voljan da pokušaš. Kopam ovde, a miner je ovde.
Ovako treba nekako da izgleda:
Počni sa, recimo --look-gap 8 --thread-concurrency 110000, potom povećavaj --thread-concurrency, sve dok ne napuniš skoro ceo VRAM (gledaš u GPU-Z, naravno). Ako bude dosta HW grešaka povećaš --look-gap na sledeću veću vrednost i ponovo povećavaš --thread-concurrency dok ne napuniš skoro ceo VRAM. Ako "prepuniš" VRAM oborićeš performanse, smanji malo --thread-concurrency. Znači, moraš izbalansirati između brzine i HW grešaka.
Ne može na Internet karticu, moraš imati devizni račun "po viđenju", odnosno odeš u banku i otvoriš običan devizni račun. U Intezi pitaju da li hoćeš da vežeš da EUR ili USD, ali nije problem da primiš i valutu koju nisi naveo, jer se automatski otvara partija za nju.2. da li moze novac sa bitstampa da se prima na obicnu Intesa internet karticu ili mora Visa Elektron?
Na "drugom" mestu, Spider4 je dao podešavanja:Nece to kod mene tako da radi nazalost ... Probavam sve zive varijante al bezuspesno . Memoriju pratim i nisam uspeo da je zauzmem vise od 670MB.
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
timeout 3
-w 256 -I 13 --gpu-threads 1 --lookup-gap 12 --thread-concurrency 262144