Sve je to lepo, ali ja nemam ni jedan račun na moje ime , a nemam ni sošpaLTC mozes da menjas na menjacnici https://btc-e.com za BTC pa posle kad hoces da prodas saljes BTC na BItstamp na kojem prethodno verifikujes nalog:
1.tako sto uneses podatke od tvoje banke gde imas otvoren devizni racun i od te banke trazis IBAN za transfer para od preko
2.Verifikaciju na BItstampu vrsis unosenjem svojih podataka i slike pasosa i nekog racuna na svoje ime
3. Nakon verifikacije svoje novcice prodas za dolare(za dolare je manaj provizija 16-18) i saljes na svoj racun
4.Za koji dan ce te zvati iz banke da potpises izjavu (uglavnom se izjava potpisuje samo 1x) odakle su ti i kako dospele pare pa ti izaberes npr internet usluge i nakon toga posle par dana ti stizu pare na racun
290 CF. I po svemu sudeci moram pod hitno water block ili 2 accelera III jer inace ni komsije nece moci da zive od buke a kamoli jaCek jesi ti to pazario 290x?
Pa to je malo *****ski zar ne? Živim sa mojima, zašto bi imao račun na svoje ime? A nije ni da mi pasoš treba ni iz svog grada ne izlazim, a kamoli iz zemlje...Nikako,koliko ja znam
Pa ti si onda screwedpa od čega bi plaćao pretplatu? Ja sam prepaid već skoro 15 godina
R9 280, samo jos da se pojavi..Koliko sam ja skontao 7950 ili R9 280 daju najbolji odnos cena performanse
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer --scrypt -o ltc-eu.give-me-coins.com:3333 -u x.1 -p x --intensity 19 --worksize 256 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 16000 -g 1 --gpu-engine 1049 --gpu-memclock 1250 --shaders 1280 --auto-fan --temp-target 68