Darko Jankovic
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 03.05.2020.
- Poruka
- 697
- Rezultat reagovanja
- 587
Moja konfiguracija
Covek je rekao ne mogu reci da imam neki bas ultra konkretan razlog za to! Manja varijacija napona mu smeta, pa verovatno su svi ti inzenjeri ludi, sigurno je da prilikom nekog boosta mora da ima manje varijacije.
Meni sasvim najnormalnije radi ram na 3200 sa drugom generacijom ryzena i b 450, jednostavnim ukljucivanjem xmp-a i rucnom postavkom na 3200. Sve to sa predator memorijom, najvise pljuvanom ovde na forumu.
Meni sasvim najnormalnije radi ram na 3200 sa drugom generacijom ryzena i b 450, jednostavnim ukljucivanjem xmp-a i rucnom postavkom na 3200. Sve to sa predator memorijom, najvise pljuvanom ovde na forumu.

Još kada me ubjeđuju da ono što sam lično radio nije istina 

jer nema svrhe.

Zbog toga sam i postavio pitanje. To da li ću imati problema ako sastavim "provjerene" komponente ili ne, niko mi ne može garantovati a vjerujem da je isti problem i sa Intelom. Doduše, vjerovatno manji % ali sam siguran da nije ni tamo sve baš sjajno. Budženje i oc sam davno ostavio iza sebe, podešavanje voltaža u sitna crijevca i šta već ne da bih izvukao zadnji MHz. Sada ni Intel ne uzimam sa otključanim množiocem jer mi ne treba. Treba mi samo da je stabilno. E sada, ako neko zna da nešto konkretno ne radi treba mi da znam da to izbjegnem, jer što bi jedan moj kolega rekao "što tražiti guz*ci čepa". S druge strane ni "provjereno" možda nije 100% ispravno ali bože moj, to niko ne može da zna dok ne proba... Pljuvanje po nečemu zato što je neko imao loše iskustvo je bezveze. Evo ja sam imao problem sa MSI GTX 560Ti Hawx nekada davno i rekao sam da MSI neću više nikada kupiti ali ne zato što je MSI loš već zato što je reklamacija za MSI proizvode loša u BiH i moj savjet nikada nije bio da neko ne kupi MSI u BiH već da obrate pažnju ko je distributer od koga se nabavlja proizvod da ne prođe kroz isto kao i ja... Zamislite sada da ja na svakoj temi pljujem po MSI-u?! Ili još gore da neko drugi pljuje po MSI-u zato što je pročitao da ja pljujem po MSI-u...