Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
ko prati tržište laptopova ako može procena koliko ovo vredi
drugar bi da proda a ja ne znam koliko da mu ponudim
Sony Vaio VGN-FW31J
CPU Intel core 2 duo T6400 2GHz, 4 GB RAM, 16,4 inch display 1600x900, 400 GB hard disk 5400 RPM, ATI Mobility Radeon HD 3470,bluray citac
Nudjen mi je isti taj pre 5-6 meseci za 150, bio je na oglasima na susednom forumu, baci pogled. A vidjao sam ga i po drugim mestima za 150-170 jos tad. Dobar laptop, imao ga je moj komsija, ima ga moja drugarica, svi prezadovoljni. Ali na svakom je baterija mrtva, samim tim ne moze da vredi vise od 140-150
Treba da reklamiram par 6770 karti. Sta je ekvivalent njoj. Ortak je u zamenu dobio 250x. Dok mi drugar iz Altija kaze da ce mi verovatno ponuditi 250 bez x.
Koliko vidim ona je dosta slabija karta.....
Novo košta 17k din, a više ga nema u prodaji, pa u skladu s tim mislim da bi mogao početi sa 13-14k, a u zavisnosti od toga koliko je garancije isteklo od momenta kupovine.