M@RkO91
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 16.09.2012.
- Poruka
- 101
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook Air
Sound:
Bose Companion 5 + JBL J55 Headphones
Internet:
TARGO
OS & Browser:
OS X Mavericks
Procenite
Zdravo drustvo,
Razmisljao sam nesto ovih dana o svom kompu, pa su mi dosle neke ideje... Mozda bih ga i prodao, pa me zanima koliko mislite da bih mogao da dobijem za sledecu konfiguraciju:
Intel i5 3570K
Noctua NH-U12P SE2
Asus P8Z77-V LE
Kingston Hyper X 2x4GB 1866MHz
Sapphire Radeon HD7850 1GB
Seagate Barracuda 1TB + Kingston Hyper X 120GB SSD
Seasonic ss750-am
Samsung DVD/RW
Dakle bez kucista, verovatno, zato sto sam se igrao sa njim, pa je malo personalizovano.
P.S. Sve sto sam naveo je pod garancijom sa svim papirima, kutijama... Naravno, sam sam sastavljao racunar, tako da su komponente kupovane u razlicitim prodavnicama, ali svaka ima svoje papire. Inace, sve je kupljeno negde u oktobru 2012. tako da je garancija jos uvek jako duga.
Zdravo drustvo,
Razmisljao sam nesto ovih dana o svom kompu, pa su mi dosle neke ideje... Mozda bih ga i prodao, pa me zanima koliko mislite da bih mogao da dobijem za sledecu konfiguraciju:
Intel i5 3570K
Noctua NH-U12P SE2
Asus P8Z77-V LE
Kingston Hyper X 2x4GB 1866MHz
Sapphire Radeon HD7850 1GB
Seagate Barracuda 1TB + Kingston Hyper X 120GB SSD
Seasonic ss750-am
Samsung DVD/RW
Dakle bez kucista, verovatno, zato sto sam se igrao sa njim, pa je malo personalizovano.
P.S. Sve sto sam naveo je pod garancijom sa svim papirima, kutijama... Naravno, sam sam sastavljao racunar, tako da su komponente kupovane u razlicitim prodavnicama, ali svaka ima svoje papire. Inace, sve je kupljeno negde u oktobru 2012. tako da je garancija jos uvek jako duga.