• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Procena konfiguracija i komponenti

Djolekg

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2016.
Poruka
9.726
Rezultat reagovanja
5.926
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 3770K(4.4ghz),-BeQuiet pure rock slim
Motherboard:
AsRock p67 pro
RAM:
hyperx fury 12 GB DDR3 1600 mhz cl10
VGA & cooler:
Sapphire Nitro + RX 580 4gb
Display:
Asus vg248qe 144hz
HDD:
hdd(wd blue 500gb),ssd(adata su650 240gb)
Sound:
Logitech G230
Case:
cooler master elite
PSU:
Corsair RM1000x
Mice & keyboard:
HyperX pulsefire fps pro,Cooler master Masterkeys Pro M,Podloga - Zowie G-SR
Internet:
sbb 150/10
OS & Browser:
windows 10 pro 64bit
Other:
xaomi redmi note 8 pro

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.791
Rezultat reagovanja
400
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Rekao bi da se ne slažem sa nekim stvarima.
Sve to stoji,Ima npr nov ram 4000 din kod madjara,a najjeftiniji polovan ram je isto 4000 din,po ceni od 30tak evra prodaceš ram(jer to je suština)
Da li je realno u odnosu na nov?Pa naravno da nije.
Ali opet si prvi pri sotiranju "od jeftinijeg ka skupljem,i prodaćeš lako.
Za 10+ god nikad nisam obnovio oglas.
Moja filozofija je da ti je cene u vrhu najjeftinija,sad dal je realna,ili realno realna to ima svako svoj pogled.
Nema razloga stavljati 20e npr ako je to realna,a sledeća najjeftinija 4000.
Ko hoće da bude dobar ima organizacije za to,ko hoće da bude loš ima i za to.Ali to nije prodaja.
Kažu kupiće neupućeni..pa većinom su neupućeni,da ih tako nazovemo...mnogo puta sam prodao serviserima po tim "nerealnim" cenama,pa ako su i oni neupuceni šta da radimo.
Neki zaključak je,najjeftiniji si u srb. nema dalje,to je ta cena.
4500 je nov Kingston u domaćoj radnji, 4000 je bio ovaj Patriot do skoro nov.. u ovoj radnji sad nema na stanju, ali je bio jer je sklapana neka konfa sa njim nedavno.. kupljen je po mom predlogu.

Serviseru si prodao jer mu je trebalo hitno, tako to ide obično.. ako je odmah dostupno bez zezancija sa radnjama.

Neupućenih ima mnogo, i tu nema to " svako svoj pogled ", ili si pošten ili nisi.
Jedoostavno ne želim situaciju kad sazna da je platio polovno po ceni novog od nekog ko se bolje razume, ispadneš papak posle. Okey uzeo sam 5-20e više, ali meni to na obraz ništa ne znači.. Prodaješ uvek po ceni po kojoj si spreman da platiš da sam kupuješ polovno.. sa obzirom koje sve rizike polovno bez garancije nosi i broj prevaranata koje sam upoznao u zemlji Srbiji ( bez savesti ).. to je meni uvek bar 25-30% manja cena od cene novog.. a kada su sitnije stvari upitanju onda uvek novo jer ušteda od 10-15e je čista glupost, uzmeš novo i ne razmišljaš par godina dok je garancija, za siću u razlici.. kad je podeliš na rate ako ćeš komp koristiti 3-5 godina.. to je zaista smešno razmatrati, ispod 50din mesečno.. a svakodnevno bacamo pare na gluposti.. uđeš u market i kupiš glupost, odvezeš se autom malo duže nego obično.. i tako dalje itd..

Poslednja izmena:
Vrh