• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Procena konfiguracija i komponenti

Djolekg

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2016.
Poruka
9.731
Rezultat reagovanja
5.928
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 3770K(4.4ghz),-BeQuiet pure rock slim
Motherboard:
AsRock p67 pro
RAM:
hyperx fury 12 GB DDR3 1600 mhz cl10
VGA & cooler:
Sapphire Nitro + RX 580 4gb
Display:
Asus vg248qe 144hz
HDD:
hdd(wd blue 500gb),ssd(adata su650 240gb)
Sound:
Logitech G230
Case:
cooler master elite
PSU:
Corsair RM1000x
Mice & keyboard:
HyperX pulsefire fps pro,Cooler master Masterkeys Pro M,Podloga - Zowie G-SR
Internet:
sbb 150/10
OS & Browser:
windows 10 pro 64bit
Other:
xaomi redmi note 8 pro

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.804
Rezultat reagovanja
403
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Rekao bi da se ne slažem sa nekim stvarima.
Sve to stoji,Ima npr nov ram 4000 din kod madjara,a najjeftiniji polovan ram je isto 4000 din,po ceni od 30tak evra prodaceš ram(jer to je suština)
Da li je realno u odnosu na nov?Pa naravno da nije.
Ali opet si prvi pri sotiranju "od jeftinijeg ka skupljem,i prodaćeš lako.
Za 10+ god nikad nisam obnovio oglas.
Moja filozofija je da ti je cene u vrhu najjeftinija,sad dal je realna,ili realno realna to ima svako svoj pogled.
Nema razloga stavljati 20e npr ako je to realna,a sledeća najjeftinija 4000.
Ko hoće da bude dobar ima organizacije za to,ko hoće da bude loš ima i za to.Ali to nije prodaja.
Kažu kupiće neupućeni..pa većinom su neupućeni,da ih tako nazovemo...mnogo puta sam prodao serviserima po tim "nerealnim" cenama,pa ako su i oni neupuceni šta da radimo.
Neki zaključak je,najjeftiniji si u srb. nema dalje,to je ta cena.
4500 je nov Kingston u domaćoj radnji, 4000 je bio ovaj Patriot do skoro nov.. u ovoj radnji sad nema na stanju, ali je bio jer je sklapana neka konfa sa njim nedavno.. kupljen je po mom predlogu.

Serviseru si prodao jer mu je trebalo hitno, tako to ide obično.. ako je odmah dostupno bez zezancija sa radnjama.

Neupućenih ima mnogo, i tu nema to " svako svoj pogled ", ili si pošten ili nisi.
Jedoostavno ne želim situaciju kad sazna da je platio polovno po ceni novog od nekog ko se bolje razume, ispadneš papak posle. Okey uzeo sam 5-20e više, ali meni to na obraz ništa ne znači.. Prodaješ uvek po ceni po kojoj si spreman da platiš da sam kupuješ polovno.. sa obzirom koje sve rizike polovno bez garancije nosi i broj prevaranata koje sam upoznao u zemlji Srbiji ( bez savesti ).. to je meni uvek bar 25-30% manja cena od cene novog.. a kada su sitnije stvari upitanju onda uvek novo jer ušteda od 10-15e je čista glupost, uzmeš novo i ne razmišljaš par godina dok je garancija, za siću u razlici.. kad je podeliš na rate ako ćeš komp koristiti 3-5 godina.. to je zaista smešno razmatrati, ispod 50din mesečno.. a svakodnevno bacamo pare na gluposti.. uđeš u market i kupiš glupost, odvezeš se autom malo duže nego obično.. i tako dalje itd..

Poslednja izmena:

filipos

PCAXE Member
Učlanjen(a)
06.05.2016.
Poruka
131
Rezultat reagovanja
74
Moja konfiguracija
Postaviću oglas na forumu, ali ne bih da završi u onim zloglasnim rubrikama ("aka limundo tema", "čarolije marketinga" i slične) .:d

Pa, svako uzima ono za šta mu je važno. Ram memorija može biti zanimljiv modni detalj. Ako ću uspeti da je prodam za 40 € samo zato što ima sive/srebrne hladnjake - to ću prvo da navedem. :thumb:
Nego moram da pitam sledece, a moze da utice na cenu memorije.

Da li memorija ide sa kutijom/pakovanjem :D

Fantom

Banned
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
806
Rezultat reagovanja
853
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 7800X3D & Artic Cooling Liquid Freezer III 360
Motherboard:
Asus Rog Strix B650E-F Gaming WiFi
RAM:
Kingston Fury 16GB Beast EXPO DDR5 6000MHz CL30 KF560C30BBE-16 x2
VGA & cooler:
AsRock Radeon RX 7900 GRE 16GB GDDR6 Challenger OC
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
Asus TUF Gaming GT302 ARGB
PSU:
Fractal Desing Ion+ 760W Platinum
Mice & keyboard:
Redragon Kumara K552 RGB & Rapoo VT9Pro
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Zbog takvih klinaca kao ti ja izbegavam da pišem ovde, moram da se izrazim ovako ali ; smanji lupetanje klinac.

Ako je nov ram oko 4000din ( bio je, bez obzira što sad nije na stanju ),
postoji Kingostonov jači model sa 10g garancije za 4500din na stanju, a Kingston je uvek nešto skuplji/cenjeniji od Patriota.
KAKO ti misliš da staviš polovan i bez garancije za 4500 ?!

Ja nisam nakupac već pričam kao običan kupac, 20e od novog bez garancije u odnosu na novo sa garancijom nije nakupačka razlika u ceni, lupetaš i to opasno.
I ja nemam nikakve nakupačke cene kad nešto prodajem, što zna svako ko je ikad gledao neki moj oglas, imam bolje cene od tebe i 70% KPa jer me je sramota staviti nešto polovno po istoj ceni novog u radnji, a po tvojoj priči tebe nimalo nije.
Da, može da se proda, ali samo nekom neupućenom, jer niko pametan neće uzeti polovno po sličnoj ceni, a sramota je zarađivati na neupućenima, barem mene.. trebalo bi više njih i uvek ih prozivam kad god vidim takve cene ! A tebe nije sramota očigledno... to se vidi po pisaniju.
I kad pročitam rekao mi je vredi 30e, prodao sam za 4000 i slično, vidi se da nisi normalan.. Niti ceniš što je uložio vreme da ti pomogne, niti imaš dovoljno godina da kapiraš kako prodaja funkcioniše.. neće ti niko reći tačnu cenu u 300 dinara.. a i to je teško cepidlačenje, ako imaš iole normalnu platu i ne živiš na masti i hlebu.. nikad nisam želeo biti piroćanac oko 300dinara u životu.. posebno ne kad prodaješ polovno po 99% cene od novog kao što ti imaš predloge da pokušavaš.. ;)
Prvo klinac mozes samo da budes ti jer sam dosta stariji od tebe, drugo nauci da se obracas drugima. Koga briga koliko kosta novo ako ga nema na stanju, od kada je veka i sveta uvek je bilo cim necega nema na trzistu je cena isla gore i diktirala ponudu i potraznju, ne mozes ako necega ima puno da drzis jaku cenu ali cim necega nema mozes da trazis koliko hoces. Jer da si prosao koliko sam ja prosao u zivotu znao bi neke stvari.

Ma jok nisi ti nakupac a cim sam pitao u temi koliko da trazim za konfiguraciju si poslao poruku. Ajde mani me tih prica, ja nisam komsija mika je.

Ako svi porodaju ram za 4500 dinara sto bih ja bio budala i dao ga za 2400 dinara, jer me je sramota a one ostale nije sramota. Stvarno koliko bezobrazan moras da budes da tako nesto napises?

Drugo ja znam vrlo dobro kako se cene krece nego sam pitao cista reda radi da cujem sta ce da kazete. Na kraju imam pravo da cenim svoju robu koliko ja hocu jer niti si mi je ti kupio niti mi je neko poklonio nego sam je platio po daleko vecoj ceni ali naravno te pare koje sam ja dao tada ne mogu da dobijem ali cu uzeti onoliko koliko mogu da dobijem i nije me sramota, jer cega da me bude sramota? Niti sam ukrao nekome, niti sam za to nekoga ubio, niti sam nasao na ulici, niti mi je neko poklonio pa da kazem prodacu pa daj sta das dobro je.

edit:

I samo za kraj da dodam, jesam ja nekoga silio, tuko da kupi po tim cenama? Naravno da nisam, jesam nekoga slagao nesto, nisam nikada jer kao sto ne zelim da neko mene prevari tako isto i ja gledam da sa drugima budem ok, niko nikada mi ni jednu stvar nije vratio ili reko e druze za***o si me. Sve sto sam prodao je bilo iskljucivo moje i nikako drugacije i za sve sam mogo glavom da garantujem da je u ispravnom stanju. Kada sam ljdima slao pakete sam upakovao tako da su mogli da ih sutiraju od poste do kuce ne bi se ostetili.

I da jos dodam moj KP nalog postoji od 2011 godine od tada do sada imam 76 pozitivnih ocena i ni jednu negativnu. Bilo bi i vise pozitivnih ali u pocetku nisam trazio da me ocene.

Poslednja izmena:

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.804
Rezultat reagovanja
403
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Prvo klinac mozes samo da budes ti jer sam dosta stariji od tebe, drugo nauci da se obracas drugima. Koga briga koliko kosta novo ako ga nema na stanju, od kada je veka i sveta uvek je bilo cim necega nema na trzistu je cena isla gore i diktirala ponudu i potraznju, ne mozes ako necega ima puno da drzis jaku cenu ali cim necega nema mozes da trazis koliko hoces. Jer da si prosao koliko sam ja prosao u zivotu znao bi neke stvari.

Ma jok nisi ti nakupac a cim sam pitao u temi koliko da trazim za konfiguraciju si poslao poruku. Ajde mani me tih prica, ja nisam komsija mika je.

Ako svi porodaju ram za 4500 dinara sto bih ja bio budala i dao ga za 2400 dinara, jer me je sramota a one ostale nije sramota. Stvarno koliko bezobrazan moras da budes da tako nesto napises?

Drugo ja znam vrlo dobro kako se cene krece nego sam pitao cista reda radi da cujem sta ce da kazete. Na kraju imam pravo da cenim svoju robu koliko ja hocu jer niti si mi je ti kupio niti mi je neko poklonio nego sam je platio po daleko vecoj ceni ali naravno te pare koje sam ja dao tada ne mogu da dobijem ali cu uzeti onoliko koliko mogu da dobijem i nije me sramota, jer cega da me bude sramota? Niti sam ukrao nekome, niti sam za to nekoga ubio, niti sam nasao na ulici, niti mi je neko poklonio pa da kazem prodacu pa daj sta das dobro je.

edit:

I samo za kraj da dodam, jesam ja nekoga silio, tuko da kupi po tim cenama? Naravno da nisam, jesam nekoga slagao nesto, nisam nikada jer kao sto ne zelim da neko mene prevari tako isto i ja gledam da sa drugima budem ok, niko nikada mi ni jednu stvar nije vratio ili reko e druze za***o si me. Sve sto sam prodao je bilo iskljucivo moje i nikako drugacije i za sve sam mogo glavom da garantujem da je u ispravnom stanju. Kada sam ljdima slao pakete sam upakovao tako da su mogli da ih sutiraju od poste do kuce ne bi se ostetili.

I da jos dodam moj KP nalog postoji od 2011 godine od tada do sada imam 76 pozitivnih ocena i ni jednu negativnu. Bilo bi i vise pozitivnih ali u pocetku nisam trazio da me ocene.
Na stanju ima za 4500 bolji ram,
za ostalo ću reći - haha.

U jednoj temi pričaš kako je polovno mačka u džaku, i uvek treba sakupit za novo.. a u ovoj bi polovno da kačiš po ceni novog.. Jel može kontradiktornije ?

Poslednja izmena:

Fantom

Banned
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
806
Rezultat reagovanja
853
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
@Fearl3ss Ajde procitaj moju poruku ponovo sto sam napisao @vladarko.

A sacu ti obrazlozim zasto sam mu napisao da stavi cenu 4500 i da ceka... zato sto se uvek ali uvek nadje neki indijanac i posalje poruku " ja bih vam dao 2500 dinara", znaci ni dobar dan, mesto ja sam taj i koja vam je zadnja cena? I tako sada on ima slobodu da mu kaze koju hoce cenu, 4000, 3700, 3500, 3200 to je njegova stvar ali kada ti hoces da dobije 3000 dinara za nesto i onda ti dodju pa spustaju cenu uglavnom u visini postarine i ti sada mesto da dobijes 3000 tebe uslovljavaju na 2500 a ako mu ne spustis cenu on ode i trazi gde ce da obori cenu. Tako da @Fearl3ss jos si ti zelen ko kisele jabuke i moraces jos cokolina da papas da bi naucio kako KP stvarno funkcionise.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.804
Rezultat reagovanja
403
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
@Fearl3ss Ajde procitaj moju poruku ponovo sto sam napisao @vladarko.

A sacu ti obrazlozim zasto sam mu napisao da stavi cenu 4500 i da ceka... zato sto se uvek ali uvek nadje neki indijanac i posalje poruku " ja bih vam dao 2500 dinara", znaci ni dobar dan, mesto ja sam taj i koja vam je zadnja cena? I tako sada on ima slobodu da mu kaze koju hoce cenu, 4000, 3700, 3500, 3200 to je njegova stvar ali kada ti hoces da dobije 3000 dinara za nesto i onda ti dodju pa spustaju cenu uglavnom u visini postarine i ti sada mesto da dobijes 3000 tebe uslovljavaju na 2500 a ako mu ne spustis cenu on ode i trazi gde ce da obori cenu. Tako da @Fearl3ss jos si ti zelen ko kisele jabuke i moraces jos cokolina da papas da bi naucio kako KP stvarno funkcionisa.
Ja imam jedno 6x ocena više od tebe na KP, vrlo dobro znam kako funkcioniše..

Ali da upravu si, sva polovna roba treba da se kači po ceni nove, dobro razmišljaš,
ja okačim 5e ispod poslednje cene i javi se 5 njih odma da kupi, a ti okači po ceni novog i javiće se jedan od 1000 :) !

A da neki neupućeni amater hoće da kupi po ceni novog, to tvoje rabljeno za 4500 verujem da ti savest ne bi dozvolila da prodaš po toj ceni - hahaha. Druže providan si.. hebo si se za poslednji dinar. Ovde pričaš o 300din gore dole.. koju ti je Peja cenu predložio.. jer je omašio za 300.

Beavis

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.09.2014.
Poruka
1.112
Rezultat reagovanja
407
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I5 10400 + Stock
Motherboard:
Asus Prime H510M-K r2.0
RAM:
2x8GB HyperX Fury Beast 3200mhz
VGA & cooler:
ASRock RX 6700 XT Challenger D 12GB
Display:
Samsung Odyssey G5 1440p 144hz Curved
HDD:
480GB Gigabyte GP-GSTFS31480GNTD
Case:
LC Power
PSU:
Chieftec APB-600B8 600W
Mice & keyboard:
A4Tech XL-747H & Logitech Y-SU61
Internet:
Madnet
OS & Browser:
Windows 10 Pro, 64bit. Google Chrome
Rekao bi da se ne slažem sa nekim stvarima.
Sve to stoji,Ima npr nov ram 4000 din kod madjara,a najjeftiniji polovan ram je isto 4000 din,po ceni od 30tak evra prodaceš ram(jer to je suština)
Da li je realno u odnosu na nov?Pa naravno da nije.
Ali opet si prvi pri sotiranju "od jeftinijeg ka skupljem,i prodaćeš lako.
Za 10+ god nikad nisam obnovio oglas.
Moja filozofija je da ti je cene u vrhu najjeftinija,sad dal je realna,ili realno realna to ima svako svoj pogled.
Nema razloga stavljati 20e npr ako je to realna,a sledeća najjeftinija 4000.
Ko hoće da bude dobar ima organizacije za to,ko hoće da bude loš ima i za to.Ali to nije prodaja.
Kažu kupiće neupućeni..pa većinom su neupućeni,da ih tako nazovemo...mnogo puta sam prodao serviserima po tim "nerealnim" cenama,pa ako su i oni neupuceni šta da radimo.
Neki zaključak je,najjeftiniji si u srb. nema dalje,to je ta cena.
Tom logikom ste vi trgovci/preprodavci s***ali tržište da pošten čovek teško može da kupi sebi polovno po realnoj ceni.

Primer koji trenutno mene lično interesuje.
Nov 5600x za 100e kod mađara, 14k dinara kod nas. Najniža cena polovnog, bez garancije na KP? 12000dinara???! I onda svi tako lepo drže te cene i niko ništa ne prodaje niti kupuje. Tek ponekad izlete neki kao ti i daju za 11000din koji ode brzo jer se uvek nađe neki koji samo to ceka iako je dil i dalje sranje i moze uzeti nov neotpakovan za jedva nesto vise novca.

Nista ja ne kazem, ako mozete da derete ljude derite ih, ovce i jesu za sisanje, nikoga ne terate i ne varate, ali da ste s***alo trziste s***ali ste.

Da ne znamo bolje, covek bi mogao da pomisli da imate lazne naloge samo da drzite polovnu robu po retardiranoj ceni samo da bi se ljudi odusevili kad postavite nesto po i dalje previsokoj ali malo nizoj.
Limundo tema nam se ugasila, nije vise zanimljivo, sad je retkost naići na normalnu cenu, sve su nenormalne

Djolekg

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2016.
Poruka
9.731
Rezultat reagovanja
5.928
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
AsRock p67 pro
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Asus vg248qe 144hz
HDD:
Sound:
Logitech G230
Case:
cooler master elite
PSU:
Corsair RM1000x
Mice & keyboard:
Internet:
sbb 150/10
OS & Browser:
windows 10 pro 64bit
Other:
xaomi redmi note 8 pro
Dzabe vama čovek i da crta.
Video sam vaše oglase,i to na it forumu,ovde,susedni...prava milina koliko ste fini.Sve dzabalesku ovde,kp nam i ne treba.
Pojedinci isti ti dodju na pm i pitaju koju cenu da stave,a ovde glume finoću.
Tudje mišljenje nikad nisam hteo da menjam,pa i kad mi mogao...tako da mi ni ovde nije namera.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.804
Rezultat reagovanja
403
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Tom logikom ste vi trgovci/preprodavci s***ali tržište da pošten čovek teško može da kupi sebi polovno po realnoj ceni.

Primer koji trenutno mene lično interesuje.
Nov 5600x za 100e kod mađara, 14k dinara kod nas. Najniža cena polovnog, bez garancije na KP? 12000dinara???! I onda svi tako lepo drže te cene i niko ništa ne prodaje niti kupuje. Tek ponekad izlete neki kao ti i daju za 11000din koji ode brzo jer se uvek nađe neki koji samo to ceka iako je dil i dalje sranje i moze uzeti nov neotpakovan za jedva nesto vise novca.

Nista ja ne kazem, ako mozete da derete ljude derite ih, ovce i jesu za sisanje, nikoga ne terate i ne varate, ali da ste s***alo trziste s***ali ste.

Da ne znamo bolje, covek bi mogao da pomisli da imate lazne naloge samo da drzite polovnu robu po retardiranoj ceni samo da bi se ljudi odusevili kad postavite nesto po i dalje previsokoj ali malo nizoj.
Limundo tema nam se ugasila, nije vise zanimljivo, sad je retkost naići na normalnu cenu, sve su nenormalne
+1

Uzrok te logike je došao i kod onih poštenih koji bi inače okačili realno, ali sada misle sledeće ;

" Ne mogu okačiti moje po realnoj ceni, jer posle nema šanse naći nešto po istoj ( primer da taj 5600 okači za 70e, ako je 100e nov, pa neće ga više nikad naći po toj ceni.. )
Pa daj i ja da roknem iste cene kao ostali.. ili da jednostavno zadržim CPU.. nema druge "

Pa eto sad gospodo secikese, nisu realne cene kola, nisu realne cene računarske opreme itd.. hebite se za 5 ili 10e gore dole kao da niko ne zna da plati nekom 10e piće.. Jeste nam vučići uništio ekonomiju, obezvredio dinar.. al ne treba zbog toga da postanemo ko ciganija. Ovde se ubija oko cene polovne komponente za 5e od nove.. koje koristiš dugi period godina i češće od TV-a, kola, možda i telefona.. pa jeebote.

Poslednja izmena:

Recoba20

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
01.11.2024.
Poruka
6
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Huawei D15
CPU & cooler:
Intel® Core™ i5-11500 & ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Red
Motherboard:
Asus TUF GAMING H570-PRO WIFI
RAM:
Kingston HyperX Fury Black 4x8GB
VGA & cooler:
Sapphire Pulse RX 6700 XT
Display:
Dell U2312HM
HDD:
Kingston KC3000 1TB; 2×Seagate ST4000DM004 4TB
Sound:
Topping E30, Eris PreSonus E3.5
Case:
PHANTEKS Eclipse P600S
PSU:
EVGA SuperNOVA 650 G6
Mice & keyboard:
Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050
Internet:
WiFi 300/300Mbps
OS & Browser:
Win11 & FF
Sve je to krenulo od Ljubise iz Panceva i cuvene PCI graficke karte.

Beavis

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.09.2014.
Poruka
1.112
Rezultat reagovanja
407
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I5 10400 + Stock
Motherboard:
Asus Prime H510M-K r2.0
RAM:
2x8GB HyperX Fury Beast 3200mhz
VGA & cooler:
ASRock RX 6700 XT Challenger D 12GB
Display:
Samsung Odyssey G5 1440p 144hz Curved
HDD:
480GB Gigabyte GP-GSTFS31480GNTD
Case:
LC Power
PSU:
Chieftec APB-600B8 600W
Mice & keyboard:
A4Tech XL-747H & Logitech Y-SU61
Internet:
Madnet
OS & Browser:
Windows 10 Pro, 64bit. Google Chrome
Dzabe vama čovek i da crta.
Video sam vaše oglase,i to na it forumu,ovde,susedni...prava milina koliko ste fini.Sve dzabalesku ovde,kp nam i ne treba.
Pojedinci isti ti dodju na pm i pitaju koju cenu da stave,a ovde glume finoću.
Tudje mišljenje nikad nisam hteo da menjam,pa i kad mi mogao...tako da mi ni ovde nije namera.
Ono što sam izneo su većinom činjenice, nema tu mnogo prostora za lično mišljenje, jedino može da se polemiše o moralu stvari, ali to niti smatram da je vredno na ovu temu niti si ti, sudeći po tvom odgovoru, kompetentan.
Ja za razliku od tebe konja u trci prakticno nemam, sklapam za sebe kada nesto naleti po povoljnoj ceni pa kad prelazim na jace ili slabije prodam po istoj ili nizoj. Samo sam komentsrisao stanje stvari a tebi sujeta odmah proradila pa si krenuo na lični napad. Kao što rekoh, ne osuđujem ono što radite ni najmanje, ali svakom treba da je jasno koji su efekti togs

Fantom

Banned
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
806
Rezultat reagovanja
853
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Pa nije li bilo dovoljno blizu :) ?
Niko nije ni reko jel dovoljno ili nije dovoljno nego ispada da treba da me bude sramota sto sam prodo dugima daleko skuplje a sto nisam nastavio razgovor sa njime i da njemu prodam za tepsiju ribe.

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.141
Rezultat reagovanja
1.370
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-4790K w/ Prolimatech Megahalems (2x Arctic P12)
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
2x 8GB DDR3 1600 MHz Crucial
VGA & cooler:
Nvidia GeForce MSI GAMING X GTX 1070 8GB DDR5
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Samsung 860 EVO 500GB SSD & Western Digital Red 3TB
Sound:
Logitech X-230, Realtek integrated
Case:
Cooler Master HAF 912 Plus
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
LG BH10LS30 BD-RE & LG DH16ABSH DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech Value & A4Tech X-748K
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Ni tepsija ribe vise nije jeftina :)

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.804
Rezultat reagovanja
403
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Ni tepsija ribe vise nije jeftina :)
Gde jeftina.. povećao vučići hranu duplo.
Dinar trenutno ima duplo manju kupovnu moć nego ranije.. ako ne i više.

Skoro poručio brzu hranu za 1500din,
hebo sliku svoju.. po meni to je nekad koštalo 400din.. Nema 200g mesa, šaka pomfrita i neki preliv.. Smanjili porcije, digli cene.. strava i žasu.. dokle ovako, ne znam.

Djolekg

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2016.
Poruka
9.731
Rezultat reagovanja
5.928
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
AsRock p67 pro
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Asus vg248qe 144hz
HDD:
Sound:
Logitech G230
Case:
cooler master elite
PSU:
Corsair RM1000x
Mice & keyboard:
Internet:
sbb 150/10
OS & Browser:
windows 10 pro 64bit
Other:
xaomi redmi note 8 pro
Ono što sam izneo su većinom činjenice, nema tu mnogo prostora za lično mišljenje, jedino može da se polemiše o moralu stvari, ali to niti smatram da je vredno na ovu temu niti si ti, sudeći po tvom odgovoru, kompetentan.
Ja za razliku od tebe konja u trci prakticno nemam, sklapam za sebe kada nesto naleti po povoljnoj ceni pa kad prelazim na jace ili slabije prodam po istoj ili nizoj. Samo sam komentsrisao stanje stvari a tebi sujeta odmah proradila pa si krenuo na lični napad. Kao što rekoh, ne osuđujem ono što radite ni najmanje, ali svakom treba da je jasno koji su efekti togs
Ja sam samo rekao da vaše reči ne prate vaša dela.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.804
Rezultat reagovanja
403
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Ja sam samo rekao da vaše reči ne prate vaša dela.
Prate itekako, barem što se mene tiče, za njega ne znam, nikad nešto okačeno po ceni koliko je novo.. apsolutno nema smisla to o čemu se ođe pripoveda.

Djolekg

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2016.
Poruka
9.731
Rezultat reagovanja
5.928
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
AsRock p67 pro
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Asus vg248qe 144hz
HDD:
Sound:
Logitech G230
Case:
cooler master elite
PSU:
Corsair RM1000x
Mice & keyboard:
Internet:
sbb 150/10
OS & Browser:
windows 10 pro 64bit
Other:
xaomi redmi note 8 pro
Pa nisu kao nova,ali su vrlo slična kp cenama.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.804
Rezultat reagovanja
403
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Pa nisu kao nova,ali su vrlo slična kp cenama.
Koji predmet to ?

Jeftiniji od 20-30e su bar 10e od novog, skuplji više.

Pogledaj za primer onaj ram,
2x32GB DDR5 sa 9 godina gigatron garancije, nov košta 32k na eponudi,
prodat za 190e ili ti 22k..

240hz prodat za 150e ( na kp 144hz cene toliko )

cm kućište bukvalno novo za 30e,
na eponudi novo 6500din.

rm1000x novo 150-170e, prodato za 80e stanje - kao novo.

Itd itd

Ostalima možeš da kažeš da ne kače kako pričaju, ali meni ne.. nikad se nisam ciganisao niti ću.

Djolekg

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2016.
Poruka
9.731
Rezultat reagovanja
5.928
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
AsRock p67 pro
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Asus vg248qe 144hz
HDD:
Sound:
Logitech G230
Case:
cooler master elite
PSU:
Corsair RM1000x
Mice & keyboard:
Internet:
sbb 150/10
OS & Browser:
windows 10 pro 64bit
Other:
xaomi redmi note 8 pro
Pa toliko košta i na kp,neznam šta si dao povoljno.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.804
Rezultat reagovanja
403
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Pa toliko košta i na kp,neznam šta si dao povoljno.
Pa za vaše cene je povoljno.. jer ti pričaš o kačenju stvari po ceni novog pa ko se upeca.. a pogledaj te cene, tu ništa nije po ceni novog, par stvari su 50% od novog.

Ovde se 3600 prodavao po 70e, koliko je nov.. Ja sam moj 3600X prodao u 50e.
( znam i to ima na KP, sve ima na KP jer i tamo kačim )..

Ne znam koliko si ti povoljno očekivao, nema deda mraza, inače bi kupovali od mene pa preprodavali.

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.840
Rezultat reagovanja
2.361
Moja konfiguracija
Skoro poručio brzu hranu za 1500din,
hebo sliku svoju.. po meni to je nekad koštalo 400din.. Nema 200g mesa, šaka pomfrita i neki preliv.. Smanjili porcije, digli cene.. strava i žasu.. dokle ovako, ne znam.
Pa dokle god ima dovoljno onih koji poručuju po tim cenama.
Odnosi se na bilo šta u životu, ne samo na ovo.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.804
Rezultat reagovanja
403
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Pa dokle god ima dovoljno onih koji poručuju po tim cenama.
Ne znaš dok ne naručiš, na slici jedno, a dobiješ drugo.. ne znam u celom kraju je tako.. A ne možeš uvek da stigneš da napraviš, ako je žurba..

Pa i cene u marketu su takve,
sve je puta dva.. i smanjene porcije.
U kesici čipsa ima više vazduha, garantujem.. a veća cena..
Sećam se kad je taj čips koštao 25-35din, sad je 125din.

Djolekg

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2016.
Poruka
9.731
Rezultat reagovanja
5.928
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
AsRock p67 pro
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Asus vg248qe 144hz
HDD:
Sound:
Logitech G230
Case:
cooler master elite
PSU:
Corsair RM1000x
Mice & keyboard:
Internet:
sbb 150/10
OS & Browser:
windows 10 pro 64bit
Other:
xaomi redmi note 8 pro
Pa očekivao sam po tim vašim povoljno.Ako kažete da čoveku vredi ram 20e,jer je novi (bio) skoro duplo skuplji,tako i očekujem vašu cenu,ne duplo,ne mora...ali osetno jeftinije nego najjeftiniji na kp..
Još kad bi mi našli jedan oglas na forumu da je neko prodao sličan ram za 20e..
Prodao si ti to po normalnim cenama sve...
mada neznam tačno o kojim ramovima i monitoru je reč

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.141
Rezultat reagovanja
1.370
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-4790K w/ Prolimatech Megahalems (2x Arctic P12)
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
2x 8GB DDR3 1600 MHz Crucial
VGA & cooler:
Nvidia GeForce MSI GAMING X GTX 1070 8GB DDR5
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Samsung 860 EVO 500GB SSD & Western Digital Red 3TB
Sound:
Logitech X-230, Realtek integrated
Case:
Cooler Master HAF 912 Plus
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
LG BH10LS30 BD-RE & LG DH16ABSH DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech Value & A4Tech X-748K
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Batali Glovo i guzicu napolje.
Lokalna brza hrana, pljeka i pomfrit za oko 5-6 e ukupno :)

Vrh