Mogu da zamislim jedan razlog, ostale prepuštam Dejvidu Linču:Moja ASUS RX550 4GB, o kojoj sam pisao gore, je otišla u decembru 2018. za skoro 5000 dan kao rezultat one mini aukcije. Znači tom liku je iz nekog razloga ta kartica vredela 5000 din neispravna. Zašto? Nemam pojma, nisam ga pitao.
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
Naravno, ali na 3 strane?!Naravno da on ima pravo da stavi koju god hoce cenu i mi imamo pravo da kazemo da je to nenormalna cena.
Ne bas na tri strane , oni su sve ponavljali sto je moglo da stane na jednu stranuNaravno, ali na 3 strane?!
26 strana za sad zapravo..Naravno, ali na 3 strane?!
kako zna da je neispravna ako je nije ni testiraoNeispravna ili oštećena. Ovaj put je precizniji.
Za cenu se slažem. Ali ako je karticu testirao i zna da je neispravna a napiše da nije testirao i ne zna da li je ispravna, po meni je to već prevaraMislim da je nepotrebno komentarisati nečije određivanje cijena. Ljudi imaju pravo da stave cijenu kakvu god hoće (osim ako pređe određen iznos na koji mora i porez da se plati ali to je već dio koji regulišu policija i inspekcija). Mi kao kupci smo ti koji odlučujemo da li ćemo nešto da kupimo ili ne. Ukoliko neko kupi nešto a prethodno se ne raspita sam je sebi kriv. Kada neko pročita "nema vremena da testira i nema reklamacije" i opet kupi, mislim da je sam sebi kriv. Polemisanje na nekoliko strana je bespotrebno.
Jeste velika razlika. Ja sam ipak mislio na to da se tom rečenicom otkrio da je reč o istom prodavcu.@PORSCHE
Pa pre je pisao da nije testirana, sad pise da je neispravno. Velika je razlika.