Dobio je karticu za koju je platio,dobio je ispravnu karticu,kartica ima domacu garanciju. Nista nije slagao. Jedino je precutao da je menjao pastu,sto dalje navodi da garancija vise ne vazi,ali je fizicki ima... Svakako bi dobio negativnu ocenu na kraju,ali ako mislis da izvuces svoj novac nazad to moras da uradis pametno.Brate jesi realan? Kakva laka prevara? Kakav ako prodje prodje. Ovakav clan ne da treba da ima negativne nego treba da bude uklonjen sa KP sajta da ne bi dalje varao ljude. Sad cemo da delimo po klasama kp prevarante?
Tier A prevario za grafiku od 1000€ da je ispravna a zapravo je neispravna prijava i ban sa kp sajta
Tear B prodao maticnu kao novu a u stvari polovna negativna uz opomenu pred banovanje naloga
Tier C Vesto je sakrio (precutao nedostatke na proizvodu koji prodaje) negativna ocena
Tier D prodao otvaranu karticu kao neotvaranu uz obrazlozenje necmo da pravimo problem sa garancijom ako zatreba (a kad nam date pozitivnu za prodat artikal necemo vise ni da vam se javimo jer ne mozete da nam date negativnu za isti oglas) Nakon sto nas obavestite da smo vas prevarili editovacemo post i navesti da niste dobro procitali. Necemo odmah da dajemo negativnu za ovaj vid prevare. Pokusacemo da se dogovorimo. A sledeci kupac ce opet da prolazi kroz slicne cari kupoprodaje sa ovakvim clanom.
no comment,..
Ja razumem tvoju frustraciju,i ne podrzavam da se takve stvari rade.Fizicka garancija,opa bato.
Znaci sad imamo i takve.
KupujemProdajem | Praktično sve...
Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu!www.kupujemprodajem.com
Ne znas ti batice odakle sam ja.Ja razumem tvoju frustraciju,i ne podrzavam da se takve stvari rade.
Samo sam hteo da pomognem u slucaju da zelis da povratis svoj novac...
A rekao sam da je laka prevara jer je komotno mogao za 90e umesto kartice da ti posalje dva pakovanja vlaznih maramica da brises suze...
Ali je i opis iskreniji...Sad je i cena druga.
Ostade ti bez gaćaNarucio sam pre par dana sa KP-a neke bermude za posao,jedne tamno plave i jedne sive bez aplikacija i oznaka.
Dobio sam crvene i svetlo plave sa rajsfeslusima po nogavicama.
Na predlog dogovora za zamenu,zena pokusava da me ubedi da posaljem nazad te sto sam dobio,bez otkupne cene,samo postarina,i da ce ona to isto uraditi sutra. Nisu neke pare u pitanju,ali ne dozvolite da budete prevareni.
Uz izvinjenje sam predlozio da bez otkupne cene mogu da posaljem samo posto primim njen paket,takodje bez otkupne cene.
Oglasi su obrisani i mislim da mi se od sutra nece vise javljati.
Hahah na prevaru hoce i gace da mi skinu... Videcemo,ima jos sanse da ja dobijem svoje gace a gospodja pozitivnu. U suprotnom ce dobiti besplatnu reklamu u ovoj temi.Ostade ti bez gaća
Za 4 box-a Marlbora.Gace pojeli moljci. Pa di su rajfeslusi? A pa to su sigurno prodali.
Mozda ce ona da dobije nesto drugo takodje pozitivno
Hahah jel ona metoda na koju mislim?Prodajem metodu za bezbednu kupovinu grafickih kartica i hardvera uopsteno sa KP. Pustiti poruku u inbox i dogovoricemo se
Послато са MI 9 помоћу Тапатока