U planu je samo josh uvek nije vreme za to, ali ce definitino biti potrebno u jednom momentuШта мислите да додате једну секцију у оквиру Software за друге, не Windows, оперативне системе у којој би били такође и апликације за исте?
Mac OS, Linux, Solaris... итд.
U svakom sluchaju, nacicemo najbolje reshenje za to, zato i nigde ne zurimoЗнам да јесте... на основу оног о чему смо причали, схватио сам да је то нешто типа као на бенчу, потпуне и одвојене подсекције... мој, модификовани предлог је да сви остали оперативни системи буду у једној подсекцији... ако ћемо искрено, толико и заслужују када су све скупа до 10%.
Hvala!Разумем!
Шалу на страну... до сада је све било више него одлично са стране pcaxe тима, самим тим, немам ни трунке сумње да и у наставку неће бити исто тако, ако не и боље.
Koliko ja znam broj postova po stranici reguliše sam korisnik. Kod mene je recimo 30.-Povećati broj postova po stranici na 30-40-50, ovako je malo.
Ako ti nije teshko da pojasnish, nisam skapirao?Au nemojte ono sa zahvalnicama. Podseca na neke neozbiljne forume, a ovako pcaxe podseca na verziju domaceg extremesys-a.
ja cu da ti pojasnim da nestvljate ono retardirano, glupo, i ne znam sta sve ne dugme HVALAAko ti nije teshko da pojasnish, nisam skapirao?
naravno da nije ali nekao mi to mnogo glupoPa vidi, nije taj (stvarno ne znam koji forum, a nije ni bitno) smislio thanks mod, tako da to ne bi trebao biti razog da se ne uvede.
Izgleda neozbiljno, zatrpa postove/teme, skrece paznju. Po meni je to funkcionalno za neke forume kao sto su rapid...... ili slicni ali ne vidim da bi ovde to bas leglo.Ako ti nije teshko da pojasnish, nisam skapirao?
pogledaj SK forumAko ti nije teshko da pojasnish, nisam skapirao?