Ctrl i uzivajNe znam ja kakve sjatove pominjes
Pogodnije mi je zato sto sam navikao da citam dok otvara vise slika recimo. A i na drugim forumima je tako pa mi je preslo u naviku, ali smislicu nesto.
To važi i za Firefox.to pricas za firefox
u operi lupis middle klik (ctrl i klik je snimanje slike na hard)
u firefoxu sliku prevucem u tcmd(ctrl i klik je snimanje slike na hard)
Shto se tiche tog predloga za video reviews razmotricemoImam i jedan predlog, ako moze nekako da se oni video reviews ne pokazuju na pocetku svake strene na sajtu jer jedu puno vertikalnog prostora i sporo se ucitavaju. Takodje bi bilo dobro i da se tekstovi dele na manje strana nego sada -- taman uhvatim zalet kad ono kraj strane.
Sto se tice naslova, HTML dozvoljava da definises named anchor (#) koliko ja znam -- pogledaj objasnjenje i primere, konkretno od Name Attribute pa nadalje.Shto se tiche tog predloga za video reviews razmotricemo
Shto se tiche strana, to necemo dirati jer se tim potezom na silu neke stvari guraju pod isti podnaslov. Sa druge strane, mozda ce nekom ko je prochitao celu recenziju u jednom momentu zatrebati neki konkretan podatak iz iste (recimo, blander rezultat), pa ce onda lakshe naci ako postiji vishe podnaslova koji su jasno definisani. U suprotnom bi morao da trazi gde je to tachno video, odnosno u kom delu, a to je frustrirajuce...
P.S. Prebaci sve postove koji nemaju veze sa predlozima u svashtaru
U roku od nedelju dana cemo ja i BigJoe napraviti jedan, a illidan treba da potvrdi za koliko ce napraviti svoju verziju, koju jedva chekam da vidim!Drugari, jel ima kakvog napretka sa dark skinom?
Iskreno i nama se smuchilo shto nam je 100 stvari nad glavom. Krenuli smo jednu po jednu da reshavamo, ali ne po cenu "samo da se otalja"O sjajno, jedva čekam
A što bi smo zatvarali forum zbog teme?Moze forum da se zatvori za sve osim za moodove!
Evo skrpio sam neki na brzinu dok ne nabacimo full verzijuSkin skin skin?