To je jedini razlog zašto razmišljam o LCD. Kod mene bi često bio kao drugi monitor....meni bi kokretno mozda vishe odgovarao LCD samo zato shto imam nakacen racunar na TV i desi mi se da mi ostane neki program otvoren i izadjem iz sobe "na kratko" po onda posle odglavljujem piksele scrolling bar-om
Pazi za sad nishta nije bilo permanent, kod novih Panasonic plazmi slika nikad nije staticna, nego se konstatno pomera pixel levo pixel desno, ako pridjesh blizu televizora mozesh tacno videti kako se pixeli pomeraju. Plus shto TV ima opcije da automatski smanji intenzit osvetljenja, ako je dugo staticna slika. Ali ko shto rekoh ako duze stoji staticna slika neko vreme ce se videti obrisi iste u pozadini.To je jedini razlog zašto razmišljam o LCD. Kod mene bi često bio kao drugi monitor.
Koji? Daj mi tachnu oznaku.A koliko je tamo ST50?
Ti rece da ne bi iz Madjarske... garancija? Koliko je 660s?90% kupujem LG 42LM620S. Cena 620e, iz Mađarske.
Pa rekao je dok nije video razliku u ceni Koliko se secam oko 250-300 eura vishe je kod nas...Ti rece da ne bi iz Madjarske... garancija? Koliko je 660s?
Ne, u toj kombinaciji ne, jer Nvidia 3D vision je aktivna tehnologija, dok LG fura pasivnu.Da li bi na tom TV-u radio Nvidia 3D Vision sa LG naočarima??