activated1
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 4.583
- Rezultat reagovanja
- 10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
- Urednik
Ne znam kako je u NS, al kod nas u SO ima par ljud za koje se zna da dovlace robu iz HU i nikakvih problema sa garacijom nije bilo, stvar ne radi ide nazad na reklamaciju i to je to.nije merilo znanja ni potreba za uciteljom ali si ti svejedno nasao za shodno da mene pravis blesavim u fazonu "pa naravno da nije full hd, napisao sam hd" u fazonu kao to je to, samo ja to nisam shvatio jer sam valjda ogranicen ili sta vec, na sta sam ja samo napisao sta je HD i sta je HD ready, nisam te nicemu ucio vec sam napisao sta je sta u cilju da objasnim zasto je doslo do zabune i da ne bi dalje dolazilo do zabune, koju si TI napravio, a ne ja.
Sto se televizora tice, na kupujemprodajem ih ima raznih, uvek sam na to gledao kao na neku mutljavinu, bilo je i prevara pa tamo nisam ni gledao. Ono sto sam ja trazio je bilo kakav 32" samsung tv po te pare, bilo gde, preko googla, i nisam nasao. Mozda kad bih znao tacan model pa taj trazio...google bi verovatno nasao oglas sa KP. No nije ni bitno. Sve u svemu, stvar je jasna. To su svercovani TV-i gde svercer uzme povracaj PDV na Madjarskoj carini, a ne plati nas PDV pa je TV ~20% jeftiniji. I dalje mi je sumnjivo sve oko garancije na sveranu robu, ali ako neki nepoznati lik, prodavac, svercer i kriminalac garantuje da to funkcionise, onda mu treba verovati
Evo ti trenutno sta ima u metrou npr. click