activated1
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 4.583
- Rezultat reagovanja
- 10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
- Urednik
Ne znam kako je u NS, al kod nas u SO ima par ljud za koje se zna da dovlace robu iz HU i nikakvih problema sa garacijom nije bilo, stvar ne radi ide nazad na reklamaciju i to je to.nije merilo znanja ni potreba za uciteljom ali si ti svejedno nasao za shodno da mene pravis blesavim u fazonu "pa naravno da nije full hd, napisao sam hd" u fazonu kao to je to, samo ja to nisam shvatio jer sam valjda ogranicen ili sta vec, na sta sam ja samo napisao sta je HD i sta je HD ready, nisam te nicemu ucio vec sam napisao sta je sta u cilju da objasnim zasto je doslo do zabune i da ne bi dalje dolazilo do zabune, koju si TI napravio, a ne ja.
Sto se televizora tice, na kupujemprodajem ih ima raznih, uvek sam na to gledao kao na neku mutljavinu, bilo je i prevara pa tamo nisam ni gledao. Ono sto sam ja trazio je bilo kakav 32" samsung tv po te pare, bilo gde, preko googla, i nisam nasao. Mozda kad bih znao tacan model pa taj trazio...google bi verovatno nasao oglas sa KP. No nije ni bitno. Sve u svemu, stvar je jasna. To su svercovani TV-i gde svercer uzme povracaj PDV na Madjarskoj carini, a ne plati nas PDV pa je TV ~20% jeftiniji. I dalje mi je sumnjivo sve oko garancije na sveranu robu, ali ako neki nepoznati lik, prodavac, svercer i kriminalac garantuje da to funkcionise, onda mu treba verovati![]()
Evo ti trenutno sta ima u metrou npr. click

Nije mi cilj da bockam ali brate, dva puta na garanciju, kakav si to POS kupio, daj reci nam da se ne zeznemo slucajno 

120e nije mala razlika, ali opet, na tu kolicinu novaca ni 5 godina garancije u "lokalu" nije mala stvar ako mene pitas. Do duse ja bi uzeo LG LCD 42" za ~470e u Srbiji...no to nije tema.