soluja3
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 17.11.2015.
- Poruka
- 52
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 3 2200G
Motherboard:
ASUS A320M PRO-VD PLUS
RAM:
Crucial Ballistix 8GB DDR4 2400Mhz
VGA & cooler:
VEGA 8 INTEGRATED GRAPHICS CARD
HDD:
WD Blue 1TB 64MB 7200rpm
Case:
MS INDUSTRIAL Beast
Mice & keyboard:
M: Steelseries Kana; KB: Intex
Pozdrav svima evo ovako uzeo sam ryzen 3 2200g i maticnu asus a320m pro-vd plus, razgledao sam bios i postoji manuelni klok za procesor i za ram memoriju e sada posto sam naknadno update bios za svaki slucaj i probao preko ryzen mastera da odradim klok gledajuci na youtube jednog coveka koji je sve pazljivo objasnjavao,nesto ne ide prilikom apply za clock ide restart pca ali mi ne daje sliku ili mi trazi da bootujem usb i dignem sistem bla bla bla,a pre toga imam 8gb ram crucial ballistix 2400mhz i pokusao sam klok na 3200mhz ali onda mi vram spadne sa 2gb na 1gb i nece da se podigne,cim vratim klok rama na 2400,onda i vram moze na 2gb e sada ja nisam obarao sistem kada sam uzeo ryzen konfu vec obrisao sve sto je bilo od nvidie i intela i odradio sve najnovije update da li to ima neke veze sa tim i moze li mi neko objasniti da li je moguce da se ovaj ram podigne i na koliko mhz preporucujete,dakle imam integrisanu grafiku nemam graficku i posto zelim da malo kloknem procesor na koliko,cega i sta preporucujete...hvala!