S
stalja
Guest
Pa meni je svemirski brod lakše voziti na joystiku neko preko mišaStoji, ali ja ne igram fudbal na racunaru ili konzolama -- iskreno pre bih ga igrao sa drustvom u nekoj sportskoj sali ili na terenu jer je to jedna od retkih igara koju zaista nije neophodno simulirati jer je lako dostupna svima za razliku od recimo simulacije upravljanja svemirskim brodom.
Za miš i tastaturu priznajem FPS jer to na konzolama jedino unreal turnament ima.
Predpostavljam da si pun originalnih igara, pošto prodaješ ovde neki moral.Super, onda uopste nemas sta da trazis u daljoj diskusiji jer ne predstavljas realan primerak konzolnog igraca zato sto ne kupujes originalne igre koje su znacajan deo troska posedovanja konzole.
Nije ni cudo sto ti se vise isplati konzola -- (konzola + original igre) > (PC + original igre).
Citat se koristi da bi se promovisalo uglavnom svoje mišljenje. U ovom slučaju ti vređaš ljude koje kupe konzolu, nazivajući ih nesposobnim i budalama zato što neće da se cimaju.Ne, nego citiram Marfijev zakon koji govori da proste stvari uglavnom koriste prosti¹ ljudi.
Koliko ćeš takvih da promeniš ti, a koliko ću konzola da promenim ja?4890 sa 1GB RAM-a je napredna graficka, koju konzolu mozes da kupis za te pare?
Sony 3 je izašao 2006, a xbox 360 nešto ranije.
Next gen konzole nemaju dobru grafiku? Коntrole meni jedino smetaju kod fps, što i ne treba igrati na konzoli jer deluje smešno.Mene samo zanima zasto si beskompromisan samo kada je PC u pitanju, a pristajes na budjavu grafiku i kontrole na konzoli?
Ja se isključujem iz dalje diskusije jer ne vredi dalja diskusija. Audio nek kaže šta ima pa da zatvaramo kafanu jer ima ona:
Mišljenja su ko ekseri. Što više udaramo to dublje prodiru.