Sykku
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 08.05.2015.
- Poruka
- 5
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Pentium Dual Core G630
RAM:
4GB DDR3
VGA & cooler:
Nvidia GeForce GT620
Mice & keyboard:
Jetion JT-DMS063 and a standard MS keyboard
Internet:
10 mbps DL/0.8 mbps upload
OS & Browser:
Windows 8.1 64-bit,Mozilla Firefox
Pozdrav,hoću da sklopim neki bolji setup ali mi je potrebno dosta novca,pa sam došao na ideju da otvorim neki mini servis računara.Ovako,imam 13 godina i živim u jako malom gradiću,možete da zaključite da kad su računari u pitanju,niko nema veze s vezom,što je,u ovom slučaju savršeno. ![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
Kada sam rekao da želim da otvorim servis,zapravo nisam na to mislio,mislio sam na ono silno cimanje po gradu i preuzimanje računara ili komponenti,zavisi već.Dakle,treba mi pomoć,hoću da skupim bar 20000 na ovaj način,ali uopšte ne znam kako da počnem? Kontam da pomažem ljudima sa re-instalacijom sistema,to je najlakše i tu je laka kinta.Sada mi trebaju vaši saveti,pošto sam se svakako smorio i nemam ništa da radim sa svojim životom a škola je već otišla u propast,mislim da bi ovo bilo sasvim u redu,a i zaista mi popravka računara nije problem,osim ako nije nešto baš zeznuto,ipak,imam još dosta vremena za učenje,jer jesu u pitanju samo 13 godina.
Što se tiče popravki,već sam obavio neke male poslove kod svojih drugara i očevih prijatelja,ali nikad nisam tražio novac dok mi stvarno nije zatrebao.
I htedoh sada da vas pitam,je l' ima ovde ljudi koji se time bave?
Nebitno da li je profesionalno ili iz hobija,zato što mi je sada jako potrebna pomoć ili neki dobar savet,pa ako možete,raspišite se dole.
Pozdrav,Sykku.![Smile :) :)](/forum/smilies/smile.gif)
![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
Kada sam rekao da želim da otvorim servis,zapravo nisam na to mislio,mislio sam na ono silno cimanje po gradu i preuzimanje računara ili komponenti,zavisi već.Dakle,treba mi pomoć,hoću da skupim bar 20000 na ovaj način,ali uopšte ne znam kako da počnem? Kontam da pomažem ljudima sa re-instalacijom sistema,to je najlakše i tu je laka kinta.Sada mi trebaju vaši saveti,pošto sam se svakako smorio i nemam ništa da radim sa svojim životom a škola je već otišla u propast,mislim da bi ovo bilo sasvim u redu,a i zaista mi popravka računara nije problem,osim ako nije nešto baš zeznuto,ipak,imam još dosta vremena za učenje,jer jesu u pitanju samo 13 godina.
Što se tiče popravki,već sam obavio neke male poslove kod svojih drugara i očevih prijatelja,ali nikad nisam tražio novac dok mi stvarno nije zatrebao.
I htedoh sada da vas pitam,je l' ima ovde ljudi koji se time bave?
Nebitno da li je profesionalno ili iz hobija,zato što mi je sada jako potrebna pomoć ili neki dobar savet,pa ako možete,raspišite se dole.
Pozdrav,Sykku.
![Smile :) :)](/forum/smilies/smile.gif)