U radnji novo... Firma *C ***upZoNi, gde si kupio ovo, u radnji novo ili preko nekih oglasa?

Inače, i dalje sve vreme temp oko 48-50C, čak i u idle.
U radnji novo... Firma *C ***upZoNi, gde si kupio ovo, u radnji novo ili preko nekih oglasa?
Kolika je temperatura u full loadu od par minuta?U radnji novo... Firma *C ***upPuno ime ako se definitivino ispostavi da su pokušali zayeb, s tim što ću tada tražiti da mi vrate pare, a ne da menjaju samo HDD.
Inače, i dalje sve vreme temp oko 48-50C, čak i u idle.
Ja npr za dve i po godine koliko sam u ovom stanu san imao nestanaka struje mozda 2x, eventualno 3x. Da sam stavio hard u neki NAS, ne bih ga iskljucivao, ne znam da li bih ga i 38x palio..Meni je ovo i dalje zona sumraka. Ko je uspeo da tera disk 2000 dana, a da ga upali samo 38 puta? (mislim da imamo lošiju elektrodistribuciju)
Al opet, ako će model i godina proizvodnje dokazati da je disk iz 2006-te onda je to tu negde tih 2000 radnih dana.
Pa, ako se ne varam, temp HDD se manje-više ne menja. Kad uključim komp, bude npr. 30C, posle par minuta (idle!) dostigne 46-47. Ako se nešto radi, onda obično skoči još stepen-dva, tako da je sve vreme nekih 47-50.Kolika je temperatura u full loadu od par minuta?
Da... Zar nisam napisao: "Odneo u prodavnicu, vratio konfu, uzeo pare nazad."Uzeo si pare za celu konfu, ne samo za hdd?