peja81
Moderator
- Učlanjen(a)
- 08.05.2009.
- Poruka
- 9.830
- Rezultat reagovanja
- 2.341
Moja konfiguracija
SpadajuJel tu spadaju i internet provajderi?
Npr sbb ima i fiksni uz tv i net.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
A ko je bilo gde tvrdio da je tako?Ne ide to bas tako niti ce moci. Evo najgluplji primer. Uzmem najskuplji paket, s9+ za dinar, platim recimo 2 meseca i kazem.. E ne zelim vise, raskidam ugovor sa vama. A s9+ ostaje meni za free i sve kao cool? Nije ljudi to bas tako.
E tako kada pise je vec ok. Malo su pre par dana zbrzali pa se ljudi ponadali da mogu da za***u operatera
Nije tebi lako, vidim ja. Ja sam rekao sta su ljudi komentarisali, a ne da sam ja mislio ili shvatio bilo sta jer operatera niko za***ati nece. Niti radim sa njima niti imam bilo kakav dodir i naravno da je pobeda u smislu aj cao ako nisi zadovoljan, al su masovno komentarisali zbog telefona itd, pa samo ja napisao da to nije bas tako. Ne znam gde si ti skontao da sam licno JA to mislilo.Niko nije rekao niti se ponadao da ce za.ebati operatera. Ovo u neku ruku jeste nasa "pobeda" to sto ti vidis stvari na drugi nacin to je tvoja stvar. Zvucis kao da si radnik u nekoj od poslovnica kod tih lopova ili da si neki vlasnik tih preduzeca.
Ja sam kod telenora imao 5 postpaid brojeva na sebi(moj,bratov,supruga itd) i bio sam njihov dugogodisnji korisnik.Trazio sam neke povlastice na sve to i nisam dobio.Poceo sam jedan po jedan broj da prebacujem u mts nadajuci se da ce mi ovi iz telenora nesto ponuditi.Sada su mi svi brojevi u mts-u...A telenor izgubio 5 korisnika.SKRTICEBio sam u poslovnici Aviv Zvezdara, kažu da ne može, da moram da sačekam mesec dana pred kraj UO. Nazvao 0800... i kažu da najverovatnije može ali da ću znati 100% nakon što podnesem zahtev tako da ću podneti pa javljam u ovoj temi šta će odgovoriti.
Off topic: Kada se u Telenoru ili Vip-u uzima kućni net i postpaid da li može da se dobije popust (nisam dugogodišnji korisnik, kod Telenora imam par godina prepaid ali mislim da nema to neki uticaj)?