TechHouse
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 22.09.2016.
- Poruka
- 291
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Zdravo svima! Od juce ne mogu da pokrenem sistem. Dodje do Windows screena i onda pocne da okrece a ispod kruga pise Automatic Repair. Iz cista mira se to pojavilo, noc prije je sve okej radilo. Otvorih kuciste i vidim da je jedan pin na 8pin cpu ekstenderu bukvalno izgoreo na jednom mjestu. To mi se desilo i prosle godine pa sumnjam na napajanje. Dakle na istom mjestu je i prosle godine ekstender sagoreo. Ponadao sam se da sam problem rijesio uklanjanjem ekstendera ali i dalje "Automatic Repair". Kada dodje do automatic repair screena sa windows logotipom, hdd lampica ne treperi, sija zakucana. Nakon par minuta automatic repair-a se pojavi black screen i nema nikakve komande/funkcije.
I5 6600k
Kingston 8gb ddr4 hyperx fury
R9 270x gigabyte 3x windforce
Msi 170a krait gaming 3x
Ssd kingston uv400 120gb
Hdd 1tb seagate barracuda
Lc power 500w
3 noctua venta
Pokusao sam da ubacim flesku pa butujem, dodje do windows screena, ucitava ga i opet posle par minuta black screen. Rezervnih djelova nemam kuci tako da je svaki savjet dobrodosao.
Hvala!
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
I5 6600k
Kingston 8gb ddr4 hyperx fury
R9 270x gigabyte 3x windforce
Msi 170a krait gaming 3x
Ssd kingston uv400 120gb
Hdd 1tb seagate barracuda
Lc power 500w
3 noctua venta
Pokusao sam da ubacim flesku pa butujem, dodje do windows screena, ucitava ga i opet posle par minuta black screen. Rezervnih djelova nemam kuci tako da je svaki savjet dobrodosao.
Hvala!
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока