To Radojcin’s credit, he earned the victory. He worked Milicic’s left leg early and often, hacking at his opponent’s foundation like a lumberjack.
The strategy worked, and now, Milicic could be on his way to joining the ranks of the rare, two-sport disappointments. Some guys cannot catch a break.
Шта причаш бре, најбољи играчи су на Истоку. Најбољи плеј (Wall) и крила (LBJ, Love). Rondo je precenjen uzgred.Rondo u Dallasu. Koliko vidim po vestima 99%. Mogu da ugase Istok, na Zapadu je sva akcija
Nego kako, i prošle sezone je bio a biće i sad, samo da uhvati ritamNema boljeg
Pa eto, nisi skupio igraca ni za jednu petorku tj jedan tim, a sada je i jedan od te cetvorice presao na zapad...Kreni da nabrajas velike igrace na zapadu, ili jos bolje, nabroj sve najbolje na istoku trenutno i sve najbolje na zapadu, lista bi pricala sama za sebe.Шта причаш бре, најбољи играчи су на Истоку. Најбољи плеј (Wall) и крила (LBJ, Love). Rondo je precenjen uzgred.
Pa eto, nisi skupio igraca ni za jednu petorku tj jedan tim, a sada je i jedan od te cetvorice presao na zapad...Kreni da nabrajas velike igrace na zapadu, ili jos bolje, nabroj sve najbolje na istoku trenutno i sve najbolje na zapadu, lista bi pricala sama za sebe.
Inace, ne znam sa cime meris ko je najbolji play (cistom statistikom?), ja i dalje mislim da je Tony Parker najbolji playmaker lige (mrzi me da pisem zasto to mislim, jer u svakom playoff-u ovaj podseti ceo svet ko je najbolji playmaker). LBJ jeste najbolje nisko krilo u ligi (mada je on i jedan od najboljih bekova, mada mu nije ni strano da igra na poziciji 4...), bez dalje diskusije o njemu, sa tim se slazem. Love je precenjen ako mene pitas - svaku jaku tekmu koju sam gledao a on igrao, je pokazao psihicku nestabilnost i nije bio na nivou svojih najboljih igara, dok je Rondo pokazao vise puta da pod pritiskom igra na istom nivou, kod njega je bitno samo da bude zdrav u kontinuitetu, sve ostalo dodje samo na mesto.
Ali opet, istok i zapad trenutno? Na istoku bi se najjaci evropski timovi borili za playoff (pod uslovom da su prosli period tranzicije tj adaptirali se na NBA), dok to za zapad ne mogu ni da zamislim... Ovde se prica o timu, ne o pojedincima...
Niko ne spori da je zapad jači ali daleko od toga da na istoku nema akcije i slično... to sam citirao i komentarisao.Može istok da ima i 5 najboljih igrača u ligi (a nema), daleko su jači kompletni timovi na zapadu, konkurencija znamo kakva je, barem duplo je slabiji istok kad se sve sabere i oduzme.
Možda i ja malo precenjujem Lava. Sviđa mi se kako igra. Svejedno, on je sve bolji za razliku od Ronda koji ide silaznom putanjom.Rondo je precenjen, a Kevin Love koji nije video plejof utakmicu je argument da Istok nije truo
Nabroj 8 kandidata za titulu i 6 moraju da budu sa Zapada. I ta dva tima mogu da budu Chicago i Klivlend, a i to je ako pocnu da igraju mnogo bolje nego trenutno. Meni je lista 8 kandidata all-West
Baš čudno.Nema San Antonia
OMG...I sam ne verujes u ono sto pisesSan Antonio su tu blizu ispod crte. Mislim da im je provaljena taktika i da su previše matori ali sad stvarno.