Ma vi niste normlani ima da vas blokiran na msn-u i tebe i Vuleta utichete na narodprva slika Vule ne zna illidana
druga slika Vula zna illidana
Dje si kupio ovu i koliko kosta.Bas mi svidja kako izgleda, a i pretpostavljam da je ok za sedenje!Izgleda cudno,ali mene ledja vise ne bole...
P.S Jedino mi bas smetaju nasloni za ruke dok igram nesto.
kako ovo cudno zvuciPa nemam Bog zna shta, imam slike tvoje ex zenske
Poslao mi chovek da se hvalikako ovo cudno zvuci
Dje si kupio ovu i koliko kosta.Bas mi svidja kako izgleda, a i pretpostavljam da je ok za sedenje!
Moram da zamenim ovu moju staru...
Imao sam dotichnu stolicu 2 dana posle toga je pukla (nije samo meni) i vratio sam je,tako da nikad vishe tako neshto kada budem imao 200e kupicu neshto kvalitetno a ne ova ****aMa jao, hvala ti puno na ponudi!Ali sto dzaba da te maltretiram kad mi nije problem da skoknem do Pazove...a i oni sigurno vrse dostavu!
Samo jos jedno pitanjce...kakvog je kvaliteta!?
Kazu ljudi kolko para tolko muzike.Da,desavalo se da pukne,kao sto se desavalo da procesor,grafa ili bilo sta drugo rikne,ali nazivati je sranjem,mislim da nije primereno.Ovaj moj primerak ima vec godinu dana i jos uvek je u jednom komadu,a imam nemirnog klinca od 4 godine koji bas voli da skace po namestaju.Tako da sto se mene tice,kvalitet zadovoljava za tu cenu.Imao sam dotichnu stolicu 2 dana posle toga je pukla (nije samo meni) i vratio sam je,tako da nikad vishe tako neshto kada budem imao 200e kupicu neshto kvalitetno a ne ova ****a
Da,a i kao shto sam rekao nisam jedini znam 5 choveka sigurno kojima se isto desilo i koliko sam prochitao bolje je da se da josh 2 3 hiljade i da se uzme ona sa metalnim osloncima koja sigurno nece da pukneKazu ljudi kolko para tolko muzike.Da,desavalo se da pukne,kao sto se desavalo da procesor,grafa ili bilo sta drugo rikne,ali nazivati je sranjem,mislim da nije primereno.Ovaj moj primerak ima vec godinu dana i jos uvek je u jednom komadu,a imam nemirnog klinca od 4 godine koji bas voli da skace po namestaju.Tako da sto se mene tice,kvalitet zadovoljava za tu cenu.
Ko voli,nek izvoli...Da,a i kao shto sam rekao nisam jedini znam 5 choveka sigurno kojima se isto desilo i koliko sam prochitao bolje je da se da josh 2 3 hiljade i da se uzme ona sa metalnim osloncima koja sigurno nece da pukne
Blago tebi, mora da si mnogo bogat.
Gde?!?Ima odlicnih kopija za oko 200e
Ni ja! A uopste nisam bogat.
A tvoja poenta je?Blago tebi, mora da si mnogo bogat.