Napajanje radimax thunder 735ap pitao sam vas to na fb rekli ste da nije nesto a sto se tice vracanja nema vise proslo je 7 dana sto mi dao radnu garancijuPriljatelju..napajanja nema veze sa razlivanjem boja.Koje ti je napajanje?Vrni ti njemu to.
Napajanje radimax thunder 735ap pitao sam vas to na fb rekli ste da nije nesto a sto se tice vracanja nema vise proslo je 7 dana sto mi dao radnu garancijuPriljatelju..napajanja nema veze sa razlivanjem boja.Koje ti je napajanje?Vrni ti njemu to.
Al si je pustao u furmarku?Pusti je 20min(neznam koji model pa nemoj vise)Razlivanje boja?Ima li artefakte,kockice itd.Napajanje radimax thunder 735ap pitao sam vas to na fb rekli ste da nije nesto a sto se tice vracanja nema vise proslo je 7 dana sto mi dao radnu garanciju
Jesam cim sam je kupio prvi 10 dana radila savrseno nikakvi problemi i furmark sve zivo sam joj radio i samo odjednom i kockice te nekada se dese i nekada se gasi i monitor ne stalno ali se desava ponekad razmisljam da je odnesem u servis kod mene u gradu i da mi je ociste i pastu promene ne znam sta bih radio viseAl si je pustao u furmarku?Pusti je 20min(neznam koji model pa nemoj vise)Razlivanje boja?Ima li artifakte,kockice itd.
Nema nista.Crkla.Jesam cim sam je kupio prvi 10 dana radila savrseno nikakvi problemi i furmark sve zivo sam joj radio i samo odjednom i kockice te nekada se dese i nekada se gasi i monitor ne stalno ali se desava ponekad razmisljam da je odnesem u servis kod mene u gradu i da mi je ociste i pastu promene ne znam sta bih radio vise
Sto se modela tice tu sam se posavetovao sa vama vi ste mi predlozili od rx 580 sapphire nitro+ tu sam i uzeoAl si je pustao u furmarku?Pusti je 20min(neznam koji model pa nemoj vise)Razlivanje boja?Ima li artefakte,kockice itd.
U redu da barem znam na cemu sam hvala na informacijama prijatnoNema nista.Crkla.
Mozes da je odneseš u neki "fini" servis ako ima kod tebe i pitaj sta je problem.Ako su kondezatori to nije strasno,ako je čip to ne valja,(ali mogu i to da srede da traje neko vreme.(mesec,godinu nema pravila).U svakom slučaju odnesi je.Zamenom paste nista neces dobiti.U redu da barem znam na cemu sam hvala na informacijama prijatno
U reduMozes da je odneseš u neki "fini" servis ako ima kod tebe i pitaj sta je problem.Ako su kondezatori to nije strasno,ako je čip to ne valja,(ali mogu i to da srede da traje neko vreme.(mesec,godinu nema pravila).U svakom slučaju odnesi je.
Pozz opet ja sad sam instalirala furmark i pokrenula medjutim odmah je usledilo gasenje ekrana i ubrzan rad ventilatora.Mislim da je grafička ispravna.Testiraj furmarkom gpu.Moguce je da je problem softverski.Mozes da probas druge drajvere za karticu,ali ja mislim da je oko sistema problem.Mozes probati reintalaciju windowsa.
Tebi je nov pc?Ne mogu da vas povatam sve u ovoj temi ..Da li imas integrisanu grafičku?Pozz opet ja sad sam instalirala furmark i pokrenula medjutim odmah je usledilo gasenje ekrana i ubrzan rad ventilatora.
Taj procesor nema intagrisanu grafickuSve nas muci ista muka. Da nov je i izgleda ovako:
gigabyte b450 aorus pro
amd ryzen 5 3600 36ghz 42ghz
hyperx predator black 8gb ddr4 3000mhz
samsung ssd 860 evo 250gb 2.5 sata
chieftec napajanje 600w eco serija
gigabyte geforce gtx 1650
i 1tb hdd
Maticna bi trebalo da ima integrisanu graficku medjutim ne mogu da nadjem gde se omogucava tako da je ne vidim, gledala sam u biosu opciju takodje je ne vidim. Niti monitor radi ako se prikljuci za plocu.
Probaj tu grafičku kod druga,drugarice itd dal radi(isto sa testom)Ako pravi problem imas garanciju pa ono....Sve nas muci ista muka. Da nov je i izgleda ovako:
gigabyte b450 aorus pro
amd ryzen 5 3600 36ghz 42ghz
hyperx predator black 8gb ddr4 3000mhz
samsung ssd 860 evo 250gb 2.5 sata
chieftec napajanje 600w eco serija
gigabyte geforce gtx 1650
i 1tb hdd
Maticna bi trebalo da ima integrisanu graficku medjutim ne mogu da nadjem gde se omogucava tako da je ne vidim, gledala sam u biosu opciju takodje je ne vidim. Niti monitor radi ako se prikljuci za plocu.