JBL
Modding Guru
- Učlanjen(a)
- 21.10.2009.
- Poruka
- 1.264
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Mdpc 036
- Urednik
Nakon poprilicno veceg zakasnjenja, sa velikim zadovoljstvom otvaram ovaj novi project worklog
Imao sam u planu da ga ponovo zapocnem na svoj rodjendan kao i Twenty Nine ali kao sto sam vec negde rekao, neke vise sile mi to nisu dozvolile, za sta ne mogu nikoga da krivim vec samo da prihvatim i kazem da je tako trebalo biti a zasto, ostaje da jednog dana radoznalo otkrijem
Pre nego sto bilo sta postavim ili dalje kazem,iskoristicu priliku da se zahvalim kompaniji Corsair koja mi je pruzila ogromnu podrsku za ovaj projekat i nasem drugaru Elpr1nc1palu koji predstavlja onu zlatnu kariku u celoj prici Zahvalio sam mu se vec mnogo puta ali mislim da sam tek poceo
Takodje ogromno hvala kompanijama Gigabyte i Noiseblocker na ucescu i svom doprinosu koji mi mnogo znaci
Negde sam vec pisao, kuciste Corsair 600T je ovaj put na tapeti kao nesto poprilicno drugacije u odnosu na prosli put. Mogu reci da sam stvarno zadovoljan kako uzivo izgleda,vidi se da je svemu posvecena paznja cak i sitnim detaljima.
iskreno nisam fan plastike koje na ovom kucistu ima dosta ali je ovde ta plastika kvalitetna a jos bolji sam finish na njoj, veoma lepo i za pohvalu!
U narednim pocetnim postovima, predstavljacu redom sve komponente u stock varijanti kroz stakla mojih ociju i mog foto aprata Hope you all enjoy as much as i do :banana:
Poslednja izmena: