JBL
Modding Guru
- Učlanjen(a)
- 21.10.2009.
- Poruka
- 1.264
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Mdpc 036
- Urednik
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fsoundrent.net%2Fgallery%2Falbums%2Fuserpics%2F10001%2F0.jpg&hash=38fc622619ddd9fcadeb9d78b203e1e1)
Nakon poprilicno veceg zakasnjenja, sa velikim zadovoljstvom otvaram ovaj novi project worklog
![Smile :) :)](/forum/smilies/smile.gif)
Imao sam u planu da ga ponovo zapocnem na svoj rodjendan kao i Twenty Nine ali kao sto sam vec negde rekao, neke vise sile mi to nisu dozvolile, za sta ne mogu nikoga da krivim vec samo da prihvatim i kazem da je tako trebalo biti
![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
Pre nego sto bilo sta postavim ili dalje kazem,iskoristicu priliku da se zahvalim kompaniji Corsair koja mi je pruzila ogromnu podrsku za ovaj projekat i nasem drugaru Elpr1nc1palu koji predstavlja onu zlatnu kariku u celoj prici
Takodje ogromno hvala kompanijama Gigabyte i Noiseblocker na ucescu i svom doprinosu koji mi mnogo znaci
Negde sam vec pisao, kuciste Corsair 600T je ovaj put na tapeti
iskreno nisam fan plastike koje na ovom kucistu ima dosta ali je ovde ta plastika kvalitetna a jos bolji sam finish na njoj, veoma lepo i za pohvalu!
U narednim pocetnim postovima, predstavljacu redom sve komponente u stock varijanti kroz stakla mojih ociju i mog foto aprata
Poslednja izmena: