Baci pogled na Alphacool Eisbaer Aurora. Imam obican Eisbaer 240mm vec 3 godine ako ne i vise i jos uvek hladi kao blesav. Potpuno modularan AIO mozes menjati vodu, creva, radijator a mozes i dodati GPU block.Pozz drugari treba mi pomoc oko odabira vodenog hladjenja, trenutno na spisku imam ova dva:
MasterLiquid ml360 rgb
Arctic Liquid Freezer II 360
Voleo bih da bude RGB. Hvala svima unapred
On predlozio fenomenalni Artic a ja na predhodnoj strani iste teme zamena graficke vec napisao coveku sta da uzme.Ja sam pre toga predlozio Arctic esport duo za 50€ za sadasnji
Sta znam... Mene je Nepton 240M od CM izasao skuplje nego Alphacool Eisbaer 240 a mnogooooo bolje hladi. CoolerMaster aluminiumski radijator a ovaj bakreni, da ne pricam o modularnosti i odrzavanju.Dobar je alphacool,samo nisu bas cenovno u istoj ravni..Ako mu se svidja rgb zasto da ne..
Ma ne obracaj paznju to lokalna toksicnost, nista strasno, tako je svaki dan. ceo dan. Uopste se ne obazires.Auuu drugari, sta sam napravio, ne zelim da se niko ovde svadja i zamera sa drugim clanovima.
Za Ryzen 5 5600X tek jos manje ima smisla vodeno nego za Ryzen 7 2700XAuuu drugari, sta sam napravio, ne zelim da se niko ovde svadja i zamera sa drugim clanovima. Kao prvo napisao sam da bih ‘’voleo’’ da bude RGB a ne da mora RGB. Kao drugo trenutno imam taj procesor 2700x, ali planiram da ga prodam i kupim 5600x. Kao trece pitam vas koji se razumete da li ja mogu da ubacim to vodeno hladjenje u moje kuciste, a ono je(prilazem sliku). E sad da rezimiramo da li ima jos neko vodeno hladjenje da je u ceni sa arcticom i da bude rgb, ako nema uzecu arctic i zavrsena prica. Ali prvo da utvrdim da li moze 360 ili ne moze. Hvala svima i izvinjavam se sto sam napravio pometnju, ali kao sto sam negde napomenuo vec kad kupujem volim da to sto kupujem bude vredno i trajno.
Pa ryzen 7 2700x vuče 105W. A 5600x 65W. Tako da se 2700x dosta više greje.Pa u drugoj temi su mi rekli da zamenim procesor i dodam drugo hladjenje, mislim da ce moci da se stavi 360 jer u kucistu napred ima vec neka 3 fabricka kulera, pa bi to moglo da se zameni. Jel mozes da mi pojasnis zasto nema smisla za 2700x a tek za 5600x ?