zemun
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 07.02.2012.
- Poruka
- 373
- Rezultat reagovanja
- 246
Moja konfiguracija
Postavio na Profil 2 na tih 2933, restartovao i pojavio se plavi ekran, nisam video sta je pisalo, koja greska, jer sam bio u kuhinji a komp malo nize u delu gde je dnevna dok sam dosao on ucita i upali se komp, ponovo ga restartovao, vidim u biosu podeseno na 2933MHz i normalno se sada upalio, a sad nazad na igricu
Moracu danas da pogledam temperature, koje parametre ucitava i da vidim sta kod mene pokazuje Ryzen posto vidim da se neki zale na visoke temperature.
Koji program je dobar za pokazivanje temperature komponenti i fps u toku igranja ? Nikad ranije nisam to pratio, instaliram igricu, odigram, obrisem i to mu je to, al ajde sad me sve zanima, valjda sto je taze djunta, posle me nece ni zanimati.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Moracu danas da pogledam temperature, koje parametre ucitava i da vidim sta kod mene pokazuje Ryzen posto vidim da se neki zale na visoke temperature.
Koji program je dobar za pokazivanje temperature komponenti i fps u toku igranja ? Nikad ranije nisam to pratio, instaliram igricu, odigram, obrisem i to mu je to, al ajde sad me sve zanima, valjda sto je taze djunta, posle me nece ni zanimati.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena: