Microlab FC 330 odlican izbor.Posto sam odradio kupovinu monitora preko kartice sad me svrbe pare za neke zvucnike, ali bih uzeo sistem 2.1 je l' ima nesto da je OK tu od 7000 do 10 000 din.
Malo sam gledao, da li neko zna da li su ovi OK za te par : Microlab FC 330 2.1
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Riknjava..IIzgleda da imam problem sa grafickom, kako se rade ovi testovi, sad ukljucio FurMark pojavile se kockice na ekranu i izlete iz testa. Koji jos test da uradim, sta da skinem pre nego odnesem na reklamaciju jer imam garanciju.
E vidim i ove hvale Genius SW-G2.1 1250 38W pa sad sta uzeti da li njih ili Microlab FC330Microlab FC 330 odlican izbor.
Za te pare su to ok zvucnici.Videcemo sta ce na kraju biti, ali ovo je bukvalno jedan od dokaza koliko znaci garancija, bilo domaca bilo madjarska i da ne treba posto poto uzimati jace graficke bez garancije ma koliko izgledalo kao dobra kupovina, pa sad ne bih uzeo pa tacno da je i 200 evra neka 1080 bez garancije, ma kako izgledala i odrzavana.
E vidim i ove hvale Genius SW-G2.1 1250 38W pa sad sta uzeti da li njih ili Microlab FC330
Genius SW-5.1 Home Theater SpecsPa gde nadjoste da uporedjujete Microlab i Genius? FC330 bez razmisljanja bolje kupovina. Genius cisti plastikaner.