Njaknjak
Banned
- Učlanjen(a)
 - 12.08.2019.

- Poruka
 - 440

- Rezultat reagovanja
 - 105

Moja konfiguracija

CPU & cooler:

Ryzen 3700x						

Motherboard:

MSI B450 Tomahawk Max						

RAM:

16GB Patriot Viper Steel 3600C17(trenutno Predator 8gb, stap Patriot feler)						

VGA & cooler:

Giga 1070ti Gaming OC						

Display:

BENQ 2411z						

HDD:

A-Data Gammix S11 Pro						

Case:

CM 690III						

PSU:

Seasonic Focus Plus Gold 850w						

Internet:

SBB						

Svaki kingston, cak i Predator ce da radi, samo pitanje frekvencije ili umeca korisnika da to namesti.
Ako predator ima problema na 3200, na 3000 ce da radi olako. To i Kingston kaze, da ako profil jedan ne radi, da treba memorija da se spusti za podeok.
Kingston P 3333 koji sam probao na 2700x, nije hteo olako na 3333, ali je radio kao iz topa na 3200.
Morao sam manuelno da podesim da bi radio na 3333.
@MihailoA21
Nikada Kingston nije bio najbolji, ali nikada. Kod nas nisi imao nista drugo, pa zato tako i mislis, sto je ok.
								Ako predator ima problema na 3200, na 3000 ce da radi olako. To i Kingston kaze, da ako profil jedan ne radi, da treba memorija da se spusti za podeok.
Kingston P 3333 koji sam probao na 2700x, nije hteo olako na 3333, ali je radio kao iz topa na 3200.
Morao sam manuelno da podesim da bi radio na 3333.
@MihailoA21
Nikada Kingston nije bio najbolji, ali nikada. Kod nas nisi imao nista drugo, pa zato tako i mislis, sto je ok.

ne njaknjak nije zaebancija vec zaista to mislim. Jer za ovu cenu ovaj ram mislim sta reci.  Iskreno ne znam zasto kupujete taj predator, izgleda da je kingston bas pogodio sa imenom same memorije ko da vas je zamadjiao da kupujete ta sranja.