+ 1... Drajveri.drajveri i opet drajveri..dropovi su po nekad uzasni i ko ima kartu vrednu 200e+ sigurno ne zeli to da gleda..Sve je to do loših drajvera a kaoš to rekoh, ni nV nije što je nekada bila... Što se tiče same surove snage mislim da 760 nema šta da traži pored 280X i da je bolja kupovina za one koji rijetko mjenjaju hardver. Prije ili kasnije će naletiti i dobri Radeon drajveri pa se isti i zadrže (kao ja sada sa nV) i po godinu dana ako treba, tj. dok opet ne izbace neke ok drajvere itd...

(takav je slucaj kod mene na poslu)
   (takav je slucaj kod mene na poslu)Takav je slucaj kod mene u proslosti..nVidia je jednostovna bolja za igranje..Kad uporedim grafike(8 racunara) sa 650ti i 16kom 7770 stecem utisak da su nvidia drajveri itekako bolje ispeglani i same igre bolje optimizovanije
Igraci su 2x vise odusevljeniji masinama sa 650ti nego makinama sa 7770(takav je slucaj kod mene na poslu)
A ovaj drugi za kopanje bolji
Послато са Nexus 4 користећи Тапаталк 4

Pa ako cemo tako
nvidja da se igras, da kopas bolje ni da ne pokusavas?
amd da se igras pristojno + da kopas?

Treba reci i da je 650 Ti oko 30% brzi od 7770. Nisu ista klasaKad uporedim grafike(8 racunara) sa 650ti i 16kom 7770 stecem utisak da su nvidia drajveri itekako bolje ispeglani i same igre bolje optimizovanije
Igraci su 2x vise odusevljeniji masinama sa 650ti nego makinama sa 7770(takav je slucaj kod mene na poslu)
Da,upravu si,realno,sad 650ke smesno kostaju a mozes da teras dota2,wot na maxTreba reci i da je 650 Ti oko 30% brzi od 7770. Nisu ista klasa

Pf, nisi se igrao na Amigi. To ko da nisi ni ziveoJa se igram od komodora 64
spektruma
sege
i nintenda
sega mega II
super nintendo
sega dream cast
wii
ps1
ps2
pc
itd...