+ 1... Drajveri.drajveri i opet drajveri..dropovi su po nekad uzasni i ko ima kartu vrednu 200e+ sigurno ne zeli to da gleda..Sve je to do loših drajvera a kaoš to rekoh, ni nV nije što je nekada bila... Što se tiče same surove snage mislim da 760 nema šta da traži pored 280X i da je bolja kupovina za one koji rijetko mjenjaju hardver. Prije ili kasnije će naletiti i dobri Radeon drajveri pa se isti i zadrže (kao ja sada sa nV) i po godinu dana ako treba, tj. dok opet ne izbace neke ok drajvere itd...
Takav je slucaj kod mene u proslosti..nVidia je jednostovna bolja za igranje..Kad uporedim grafike(8 racunara) sa 650ti i 16kom 7770 stecem utisak da su nvidia drajveri itekako bolje ispeglani i same igre bolje optimizovanije
Igraci su 2x vise odusevljeniji masinama sa 650ti nego makinama sa 7770 (takav je slucaj kod mene na poslu)
A ovaj drugi za kopanje bolji
Послато са Nexus 4 користећи Тапаталк 4
Pa ako cemo tako
nvidja da se igras, da kopas bolje ni da ne pokusavas?
amd da se igras pristojno + da kopas?
Treba reci i da je 650 Ti oko 30% brzi od 7770. Nisu ista klasaKad uporedim grafike(8 racunara) sa 650ti i 16kom 7770 stecem utisak da su nvidia drajveri itekako bolje ispeglani i same igre bolje optimizovanije
Igraci su 2x vise odusevljeniji masinama sa 650ti nego makinama sa 7770 (takav je slucaj kod mene na poslu)
Da,upravu si,realno,sad 650ke smesno kostaju a mozes da teras dota2,wot na maxTreba reci i da je 650 Ti oko 30% brzi od 7770. Nisu ista klasa
Pf, nisi se igrao na Amigi. To ko da nisi ni ziveoJa se igram od komodora 64
spektruma
sege
i nintenda
sega mega II
super nintendo
sega dream cast
wii
ps1
ps2
pc
itd...