Vrh!!!probao sam facebook widget
Fantome uzeo sam Desire
Ja imam i drugi koji se uklapa sa tvojim vidjenjem mobilnog telefona, jes' da je i ovaj smart al' sta sad da se radi..Au, pa sve manje ljudova ovde ima mobilni telefon (a.k.a. Nokia), a sve više neke smešne igračkice
Kako nisi znao, e sramoteA mobilni telefon je, de facto - Nokia?
Zanimljivo, nisam znao...
:ubisesapushku:A mobilni telefon je, de facto - Nokia?
Zanimljivo, nisam znao...
Pa, jes, vala... "Kad kažem mobilni telefon, mislim Nokia!"A mobilni telefon je, de facto - Nokia?
Telefon - NokiaPa, jes, vala... "Kad kažem mobilni telefon, mislim Nokia!"
Vidim ja da se ti lozish na starije....Pored svih tih ugly bastard-a (i N95, i - narocito - E90), ovaj matorac ti je ubedljivo najlepsi...
Cuti molim te, onaj tvoj s8300 je na kvadrat ruzan... i josh je gej... A JET! necu da pricham o njemuLebac ti ražani, kakva grdoba!
Je l' dobijes uz njega kofer za nosenje!?Ili barem neki anatomski ranac, da ti se ne bi iskrivila kicma od tezine!Nokia E90 communicator is in tha house
AGAIN!!!
Je l' dobijes uz njega kofer za nosenje!?Ili barem neki anatomski ranac, da ti se ne bi iskrivila kicma od tezine!
Za sada 2x E50.Mada, po svemu sudeci uskoro ce neki HTC zameniti mesto sa jednim od ovih malisana.Desire ili HD2?
ne, ali treba da izvadi dozvolu za nosenje hladnog oruzjaJe l' dobijes uz njega kofer za nosenje!?Ili barem neki anatomski ranac, da ti se ne bi iskrivila kicma od tezine!