Jes da nije za leto i nosenje u dzepu 

vidis da je farbanoNego, micri, odakle E90 crna? Postoje dve boje tog telefona a to su braon i crvena..

, i crna.

Mene muchi isto pitanje.Desire ili HD2?

zoom radi kao i na iphone (pinch in/out), galerija slika je odlicna sve klizi pri pretrazivanju (dobro nemam nesto mnogo slika, ali za sad je sve instant). muzika je isto dobra sa htc slusalicama, mada uvek moze bolje sa nekim aftermarket slusalicama (naravno mogu bilo koje jer je standardni audio in). sms (text input) je isto dobar, malo mi je trebalo vremena da se naviknem na touch screen i kucanje, ali vec se poboljsavam (manje gresaka pravim), ima lep feedback kada pritisnes "taster" zavibrira. aparat je stvarno vrhunski, naravno ako se ima para za njega, nije malo novca, ali za ono sto nudi i nije ultra skup (recimo ako ga uporedimo za Nokia N97).
Ćuti ti, svaki dan menjaš odluke koji ćeš fon.Mene muchi isto pitanje![]()

Zaista...Cuti molim te, onaj tvoj s8300 je na kvadrat ruzan... i josh je gej... A JET! necu da pricham o njemu![]()

Samsung nije telefon i sam to znash.Zaista...
Jedan:
... i drugi:
Drugim recima - oftalmolog te zove
P.S. Htedoh da okacim i sliku ovog tvog strasila u ovaj isti post, cisto da budu sva tri uporedno... ali reko' bolje ne, ce se preplasi neko![]()
hahahahahaNisi morao da kvotujes citav post, sa sve onim ogromnim slikamaSamsung nije telefon i sam to znash.
da bi izrekao takvu budalastinu 

Idi ti pod ruku sa ZoNijem!Nokia jehahahahaha

Eee, ako je partikularno, onda je OKi to partikularno za americko trziste

(naravno nista nisam hteo da kazem da rezimiramo u startu
)