Tako i ja razmisljam, da uzme cloud alpha koje kostaju slicno+ dac od 30-40 eura to je skroz neki drugi cenovni segment, jedino su me naplasili posto ja imam kingston cloud 2 da su sad novije hp cloud 2 losije od starijih serija, ali ionako trenutno nema nista bolje za te novce.Po meni bolja opcija je cloud 2 sa DAC-om.
MS Icarus C900, ima dobra recenzija kod Pejića na jutjubu, bile su bestbuy ako se nešto nije promenilo.Jes' da je tema iy 2023ce i nije mi namera da je dizem iz mrtvih ali :
Da li uzeti za oko4-6.000 din-za momka od 16 godina je- Logitech G332 ili A4Tech G580?
Gejmerske slušalice Logitech G332
Podignite svoju igru na novi nivo sa premium Logitech slušalicama. Kvalitetni materijali i memorijska pena nude visoku udobnost čak i nakon višesatnog igranja. 50mm drajveri vam omogućuju da čujete širok spektar i primetite svoje neprijatelje ranije.www.gamecentar.rs
ili
Uopste mi nije stalo do 1-2.000 din razlike ako su Logi bolje...Imao je neke mislim Marvo, par komada nijedne ne sastave duze od godinu dve. Pa mi ovo deluje nesto za klasu bolje. I kakve su po pitanjhu udobnost, na YT sam nasao da su dosta udobne...? Pozz, hvala!A4Tech G580 Bloody Gaming 7.1 RGB USB crne slušalice sa mikrofonom
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Tip: Slušalice sa mikrofonom, Oblik slušalica: Preko ušiju, Stil nošenjawww.eponuda.com
postujem savet ali-gde god da gledam-nema ih na stanju...Pozeljno nesto u Novom Sadu da ima...Da ne pricam sad kako i zasto...MS Icarus C900, ima dobra recenzija kod Pejića na jutjubu, bile su bestbuy ako se nešto nije promenilo.
Nemoj da te zavara brend, nisu lošije od Hyperx ni od G PRO X, sve se to sklapa kod istih dobavljača OEM.. samo zalepe svoj logo.
Ne znam samo gde si nasao po 60 evra HyperX od gore kad je doticni model duplo i vise skuplji? Kod nas, barem...Pozdrav ljudi.
Tražim slušalice za gejming (isključivo za PUBG) pa naiđoh na ovu temu.
Zanima me neki vaš savet ili preporuka nekih slušalica do 50ak evra, može i do 60-70e ali samo u slučaju da za tih 10-20e više dobijam dosta više nego od onih za 50e.
Ono na šta sam ja naišao do sad su sledeće opcije:
1. Razer Kraken X Lite - 40e
2. Steelseries Artics 1 - 40e
3. HP HyperX Cloud ll - 60e
4. Rampage RM-K18 - 30e
5. MS Industrial ICARUS C505 - 30e
6. Redragon H320 Lamia ll - 40e
7.Razer Blackshark V2 - 50e
Da li sam na dobrom putu i da li imate neke bolje preporuke? U krajnjem slučaju koje su ovde najisplativije slušalice za uzeti od ovih koje sam pomenuo?
Hvala vam unapred.
Ima na KupujemProdajem, stvar je u tome ako sam dobro shvatio što to nije HyperX od Kingstona nego od HP-a, a njihove slušalice su valjda lošije i nekvalitetnije od ovih prvih verzija koje je izbacio Kingston.Ne znam samo gde si nasao po 60 evra HyperX od gore kad je doticni model duplo i vise skuplji? Kod nas, barem...
Te ili možda ove?Vidim da se kreces tu negde do 50€
Moj predlog