Mislis sad ovo sto imam na stolu kao desktop sistem ili na ono veliko ozvuchenje sa kojim radim ? Ovo na stolu je negde 1200-1500eNa to sam mislio Okvirna cena
Reci mi jos jednu stvar, koliko izadje ozvucenje kao tvoje na kamari
auuuuuu.... Da ne znam da si fin decko,pomislio bih da se bavis mutnim radnjama ,jer toliki novac za zadovoljstvo nije lako izdvojitiMislis sad ovo sto imam na stolu kao desktop sistem ili na ono veliko ozvuchenje sa kojim radim ? Ovo na stolu je negde 1200-1500e
VelikoMislis sad ovo sto imam na stolu kao desktop sistem ili na ono veliko ozvuchenje sa kojim radim ? Ovo na stolu je negde 1200-1500e
Veliko vredi 10-12k + svi moguci kablovi,rekovi,stalci,navlake i sitnice jos nekih 500-1000eVeliko
Ja planiram uskoro da radim sebi nesto kvalitetnije, malo me smorilo ovo z5500
Hteo bih da puknu prozori
Sta fali, komsije me stalno urnisu sa nekom bedom pa sam mislio da uzvratimVeliko vredi 10-12k + svi moguci kablovi,rekovi,stalci,navlake i sitnice jos nekih 500-1000e
ali to nikako nije za sobu ne bi mogao da izdrzis unutra nikako da se to sve pojaca,sve bi padalo i pucalo, specijalci bi ti upali kroz prozor
Kao prvo nemoj me učiti o gramofonima pošto sam predstavnik VPI za Srbiju. Ćale mi je jedao od beogradskih Hi-Fi doajena (Bora Kvantas) i odrastao sam uz celu tu priču i poslušao sam toliko uređaja i sistema u životu da slobodno mogu da kažem da sam prilično potkovan. Kao drugo da li ti uopšte vidiš da onaj gramofon nije u funkciji već da je ta soba u nameštanju. Nema police a gramofon stoji na VCR_u.[DKG]EvilJim;100246 je napisao(la):Zato shto je gramofon naprava koja kretanje igle po sitnim brazgotinama ploche (i.e oscilacijama) pretvara u elektrichne impulse koji se kao signal shalju pretpojacalu na pojachanje i u pojacalo na ponovno pojachanje za snabdevanje zvuchnika dovoljnom kolichinom energije za pokretanje zvuchika.
Gramofon je naprava koja je ostetjlivija na vibracije od bilo koje audio komponente ikada napravljene. Montira se na zid , police koje imaju slobodno visecju strukturu, amortizere ... ljudi troshe desetine hiljada evra da bi gramofon bio MIRAN... staviti ga pored zvuchnika je chisto ludilo ili ne informisanost vlasnika... shto je za podsmeh jer ostatak sistema govori da dotichni za podosta o Hi-Fiju.....
eto zato