OCz
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.04.2009.
- Poruka
- 948
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Meni je u cetvrtak stigao STX sa kojim sam zamenio X-Fi kartu. Napisao sam na Bench-u neke utiske, pa eto ako nekoga zanima neka overi link. Ima i par slicica sto sam uhvatio na brzaka s telefonom (dnevno svetlo pa su slike dobro ispale
).
Ukratko cujno je bolja karta za stereo i muziku od high-end X-Fi kartice. Secam se da sam STX cuo prvi put kod Coola-e jos kada se odprilike i pojavila. Cak se i na Z-5500 davalo za primetiti da vokal u My heart will go on zvuci lepse i nekako "vise hvata" u odnosu na X-Fi Gamer-a.
P.S slika ti je dobra za kalibraciju monitora. Ono tipa, kada vidite da se nesto nazire, onda je dobro
).Ukratko cujno je bolja karta za stereo i muziku od high-end X-Fi kartice. Secam se da sam STX cuo prvi put kod Coola-e jos kada se odprilike i pojavila. Cak se i na Z-5500 davalo za primetiti da vokal u My heart will go on zvuci lepse i nekako "vise hvata" u odnosu na X-Fi Gamer-a.
P.S slika ti je dobra za kalibraciju monitora. Ono tipa, kada vidite da se nesto nazire, onda je dobro

Zapravo, ne treba nista da se dize, uvek se samo spusta sve ostalo 
. Meni trenutno ovo jako dobro zvuci i kasnije bi jedino video da probam neke druge opamp-e i to je to.
)