(salim se malo) Lepo izgleda, malo retro al opet cool.
 (salim se malo) Lepo izgleda, malo retro al opet cool.

Poslednji put kad sam dao preko 20 evra za kablove je bilo kad sam razvlacio instalaciju za muziku u kolima, 20 kvadrata - , 12 kvadrata +, 6m stereo shielded kabl sa pobudom, dakle sve skupa u proseku 20 metara ~14 kvadrata dobrih kablova za oko 100e)
 Poslednji put kad sam dao preko 20 evra za kablove je bilo kad sam razvlacio instalaciju za muziku u kolima, 20 kvadrata - , 12 kvadrata +, 6m stereo shielded kabl sa pobudom, dakle sve skupa u proseku 20 metara ~14 kvadrata dobrih kablova za oko 100e) Ako pogledas precnik i sastav membrane, a zatim i fabricki grafik odziva, vrlo lako dodjes do zakljucka da tu monitoringa ispod 100Hz nema...Do duse, ne znam sta podrazumevas pod monitoringom. Za mene bi monitor bio zvucnik koji verno reprodukuje signal koji u njega ulazi. Kad pustis 40hz u ctrl 1 iz njega nista ne izadje
 Ako pogledas precnik i sastav membrane, a zatim i fabricki grafik odziva, vrlo lako dodjes do zakljucka da tu monitoringa ispod 100Hz nema...Do duse, ne znam sta podrazumevas pod monitoringom. Za mene bi monitor bio zvucnik koji verno reprodukuje signal koji u njega ulazi. Kad pustis 40hz u ctrl 1 iz njega nista ne izadje  Inace sjajni su za sve ostalo iznad 100Hz u kombinaciji sa sub-om.
 Inace sjajni su za sve ostalo iznad 100Hz u kombinaciji sa sub-om.Iskreno, dosta mi je vise kablova. Ne samo u kontekstu rasprave o njima vec i inace. Mlatio sam se njima i dalje se mlatim sa njima gde god stignem. Ako nesto vezano za tehniku mrzim - to su onda kablovi. Svih vrsta, debljina, duzina i oblika. Znaci, mrzim ih.80 maraka (jos u to vreme) za 4m ? Meni licno to uopste ne spada u jeftino ..
@gx-x, Jeste. I zato i prodaju mesavinu bakra i posrebrenih kako bi dobio po "malo od svega". Ja kod sebe za povezivanje kutija upravo koristim 2x3.5m Oehlbach Rattlesnake 6 (to sam pre ~1.5 - 2god. preko oglasa uzeo 7m za oko 2500din.) koji su bas u tom fazonu i meni licno odgovaraju. Inace probao sam jos po neke, sto kao bolje sto losije, ali razlike su zaista da kazemo tesko uocive ...Kao sto rekoh, najveca je svakako razlika u odnosu na one krs kablove, svi ovi koji su "malo bolji" su manje-vise isti ako su slicno izradjeni - upravo to da li su mesavina ili su cisto bakarni itd.

I takve da zakacis na aiwa liniju neces cuti razliku u odnosu na neke od 100e (osim ako ne prekidaju ili uopste ne rade)
 I takve da zakacis na aiwa liniju neces cuti razliku u odnosu na neke od 100e (osim ako ne prekidaju ili uopste ne rade)

Kod mene je interconnect digitalni, tako da nemam problema sa prenosom, osim mozda jitter-a, iskreno, ne znam ni kako se on manifestuje ako je jako visok. Pre sam koristio neki pijacni cinc kabl za interconnect i signal je umeo da se gubi ponekad na par milisekundi. Sa ovom svinjom sto sad koristim nemam problema
 Kod mene je interconnect digitalni, tako da nemam problema sa prenosom, osim mozda jitter-a, iskreno, ne znam ni kako se on manifestuje ako je jako visok. Pre sam koristio neki pijacni cinc kabl za interconnect i signal je umeo da se gubi ponekad na par milisekundi. Sa ovom svinjom sto sad koristim nemam problema

Slika je malo loša, ali vidi se
 Slika je malo loša, ali vidi se  )
)
 Anyway, za one koji ne vide, u pitanju je Xonar STX
 Anyway, za one koji ne vide, u pitanju je Xonar STX