ivke76
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009.
- Poruka
- 190
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Nikako nisi u manjiniИспада да ја који верујем у Бога сам повећа мањина на овом форуму и да једна проста чињеница изнета од стране неколико врло озбиљних научника да вероватноћа да ће се Земља наћи на овој удаљености од Сунца, ротирати овом брзином око своје осе/Сунца, под овим углом, са Месецом на овој удаљености и ове величине са оваквом атмосфером, саставом земљишта и воде... како би напреднији живот био могућ.... та вероватноћа је толико мала да је 1:бесконачно заправо однос који има неки смисао.
Сад ћу бити попљуван и покушаће врли знанци и загрлизе атеиста да ми објасне да сам ја наиван и глуп односно луд... Пре него што кренете у "паљбу", не мислим да је Бог, седи чича који седи на облаку, као ни да је Рај такође у облацима нити да је пакао у језгру земље...
Zivis u zemlji gde je vecina nekada bila komunisticka (jer se preko "crvene knjizice" svasta moglo u ex yu ) a danas su svi religiozni i vernici no to na stranu
Hvala bogu da verujes u nesto bez toga bi bio "mashina" i nista vise
Ja recimo nisam "full" ateista
I ja verujem u nesto/boga ali u crkvu npr. i njenu "posveceneost veri/dobroti" bas i ne
Crkva po meni treba da bude apoliticna i da njome "vladaju" ljudi kao sto je bio Pavle npr.
Primere "velikog mesanja u politiku" (i samim tim "izazivanja" uzasnih uglavnom ratnih posledica) imas svuda po svetu i to nije ok
Isus = OK Crkva *cast retkim izuzecima) = Jok
ApsolutnoА ако могу и један мали предлог, ко је прочитао Нови Завет знаће о чему причам, боље је да се све заједно, скупа и појединачно, бавимо собом и како да постанемо боље особе и бољи људи једни према другима.
Problem je sto "nova vremena" ne idu bas u tom pravcu
Sve je "pocelo" od rata svetova/roswell-aBOT: Inače, zar nije tu foru sa reptilima izmislio neki lik nakon one emisije na radiju "rat svetova"?
Bas cudno zar ne?