Decko koji je kupio kuciste sa slike je prokomentarisao da moj "rad" kao da je sponzorisala fabrika hanzaplasta
Pričaj, kako i čime si ga tačno podmazao?Umesto da ga lepo reklamiram, ja sam ga podmazao sa porazavajucim rezultatima
Rastavio sam ga i unutra je vec bilo dosta masti. Ista kao tovatna koju imam, mozda je malo redja. Ventilator je "sleeve bearing". To sam razmazao, nista bolje, pa sam sve ocistio pa stavio svoju tovatnu, pa kad to nije pomoglo, probao sam sa uljem za masinicu za shishanje. Posle toga je pretrpeo manji fizicki udar, tako da sad ne radi uopste...Pričaj, kako i čime si ga tačno podmazao?
Nece ti pomoci ventovi toliko zbog kucista, ako uzmes u obzir cenu navedenih onda bi kupovina istih premasila i cenu kucista ili bila tu negde... Ja bi ti pre preporucio bacanje tih na 5v i stekanje pa kada skupis kesa uzmi neko bolje kuciste pre svega a pre toga to prodaj. Plus na pricu su gumeni tacnije silikonski "srafovi" za ventove, mala investicija a imaju dosta ucinka na tom kucistu, i naravno raspored ventova, realno dole ti ne treba, gore obavezno i pozadi i ne treba ako ti cpu kuler duva na pozadi, ako imas tower cooler. Ja bi stavio napred jedan usis kod hardova, gore dva izduva i cpu kuler da izduvava ka pozadi s tim sto bi napajanje okrenuo naopako, tj da uvlaci vazduh iznutra ako imas 120/140mm vent na njemu... i tako...Wow , hvala na prebrzim odgovora momci
Taman kad sam hteo da se zaletim da uzmem noiseblocker , kad ono , noctua > all.