Paja4
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 08.07.2019.
- Poruka
- 1.170
- Rezultat reagovanja
- 424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 5 2600 6-Core 3.4 GHz
Motherboard:
Gigabyte B450 AORUS ELITE
RAM:
2X KINGSTON HyperX Fury Black 8GB DDR4 3200MHz CL16 - HX432C16FB3/8 8GB, DDR4, 3200Mhz, CL16
HDD:
TOSHIBA 1TB 3.5", SATA III, 64MB, 7200rpm, P300 serija - HDWD110UZSVA Interni, 3.5", SATA III, 1TB H
Case:
NZXT H500 BLACK-RED
PSU:
THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W 80+ Gold
Mice & keyboard:
Redragon Gerberus i Redragon Karura
OS & Browser:
Windows 10
Odneo sam slusalice na reklamaciju u emmi, danas je proslo tacno 3 nedelje, u prvoj nedelji su mi rekli da je odbijena, onda sam zvao i rekli to je samo obavestenje nije konacna odluka (ono njihovo standardno), u drugoj su mi javili da je odobrena, ali za iste slusalice i da ce javiti kada da dodjem, u medjuvremenu meni su trebale slusalice i naravno kupim druge, ali ajde nek mi daju i nove slusalice, odem danas do radnje jer ne javljaju nista, bio sam u NS, Danila Kisa, a tamo radi neki debil boze me sacuvaj, prvo nije ni pogledao onaj papir kaze nisu stigle slusalice, onda mu objasnim situaciju kaze nemamo mi te slusalice dobices poruku kad da dodjes po njih, zovem njihov call centar opet objansnim situaciju, kaze da nema tih slusalica i da ih cekaju, katastrofa ukratko
e sad imam jedno pitanje, proslo je 3 nedelje, oni nemaju odgovarajuce slusalice, da li mogu da trazim pare ili sta? Jer koliko ja znam probili su sve rokove
e sad imam jedno pitanje, proslo je 3 nedelje, oni nemaju odgovarajuce slusalice, da li mogu da trazim pare ili sta? Jer koliko ja znam probili su sve rokove