trenje
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 11.05.2009.
- Poruka
- 223
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Mac Mini 5,3 // Macbook Pro 12,1
Display:
Dell P2414H
Sound:
Line 6 UX1 @ Microlab SOLO-6C
Internet:
Telekom Fiber
OS & Browser:
MacOSX El Capitan
Other:
Nexus 6P, Sony PS4
Ako nije problem, da pitam ovde, da ne otvaram posebnu temu bezveze za to.
Uzeo sam Corsair Voyager flash u Gigatronu, ali on ne radi kao po specifikacijama, naime brzina pisanja ide samo do 6 MB/s, a trebalo bi sigurno oko 15 za flash te kategorije i cene. Pričao sam sa ljudima iz Corsaira, tačnije sa njihovim tehničkom podrškom i rekli su mi da oni menjaju te drajvove za nove besplatno jer je u pitanju neka greška. Rekli su mi prvo da proverim u prodavnici gde sam kupio, pa ako prodavnica neće da zameni da šaljem njima za Ameriku, ali mi to baš nije pouzdano rešenje. Ako može neko iz Gigatrona da odgovori šta i kako da radim, ako ipak ne može zamena - naći ću način da pošaljem za Ameriku.
Hvala.
Uzeo sam Corsair Voyager flash u Gigatronu, ali on ne radi kao po specifikacijama, naime brzina pisanja ide samo do 6 MB/s, a trebalo bi sigurno oko 15 za flash te kategorije i cene. Pričao sam sa ljudima iz Corsaira, tačnije sa njihovim tehničkom podrškom i rekli su mi da oni menjaju te drajvove za nove besplatno jer je u pitanju neka greška. Rekli su mi prvo da proverim u prodavnici gde sam kupio, pa ako prodavnica neće da zameni da šaljem njima za Ameriku, ali mi to baš nije pouzdano rešenje. Ako može neko iz Gigatrona da odgovori šta i kako da radim, ako ipak ne može zamena - naći ću način da pošaljem za Ameriku.
Hvala.

Meni ide 6 MB/s kada prebacujem neki HD film npr, ali kada manje fajlove prebacujem koči, znam da treba sporije da ide, ali sumnjam da je toliko sporo. Evo probaću za 15ak minuta da upišem image windowsa, pa javljam koliko je dugo upisivalo. Hvala u svakom slučaju na odgovorima!