Ni najmanje, dovoljno je da budesh neinformisan i da imash dovoljno novca... To i jeste problem, takvih ima bash dosta...Ma meni je glavni problem to sto sam poslednje proctao sa link-a koji je illidan okachio. Kakav je to fazon mi stavljamo "vishe" nego shto se primecjuje? Koliko ti retardiran morash biti da to prosto prihvatish kao chinjenicu ?
Pazi, stoji to shto kazesh sve, ali ako ne znash gde da gledash ne mozesh ni da vidish.Dule. Ok je to kazes ali to nema veze sa informisanoscu. Kada bi meni neko rekao ti zapravo ne idesh 100 na sat nego 80 ili ne daj boze 120 zato sto mi u automobil stavljamo namerno manje ili vise samo sto ti to ne znash, jako bih bio informisan da toj auto kompaniji ___________ dodaj sta ti je volja.
To ti je kao kod noodi-a ona prica sa sondom, lik [ vrlo moguce ] przi svoj proc na 90c a sonda pokazuje 80c i ti dokazes da je 90c a Intel kaze - pa da ali mi smo namerno podesili sondu na 80c.
Ja sam ocekivao neko "elegantno" resenje (onako, bas u Dzobsovom stilu) tipa bice uvek 5 crta, nebitno bio ti u nekom rudniku ili pak nuklearnom sklonistu... bitno je da ce vazda da prikazuje svih 5 crtica... dok ce veza da puca, naravno.Što se tiče problema sa antenom ne znam kako misle da ga reše softverski, ako je utvrđeno da je hardverski problem (onaj klip koji sam kačio sa Mac Tračare)???
Bravo stari Trebali bi da proguglamo da li evropljani imaju slichnih problemaili mozda ima veze sa 900 i 850mhz repetitorima kod nas i amera ?
Vrati se na celeron, athlon, shta vec koji si imao nekada koji ti je za tadashnje pojmove radio sjajno i bez "seckanja, cekanja, usporavanja..." i uporedi ga sa tim Quadom shto imash sad...vreme ih pregazilo, pa su usporili i sada imaju lag
Ne razumesh moju poentu ali ajde.pa ne moze da tada nema lag a sada ima lag na istom sistemu, sad druga stvar ako je neko stavio iOS4 na 3G pa kaze e sad ima lag, naravno kada je nov sistem. da se vratim na celeron i na isti sitem koji je tada bio sve ce raditi isto kao i tada. 3gs je izasao kada? pre 5 godina? nema sanse da je za godinu dana usporilo sve na njemu da sad ima lag, a kada se pojavio nema lag. a android 2.1 koji se pijavio pre koliko i htc sa cpu na 1GHz koji su se pojavili pre koliko, imaju lag.
pogledaj na benchu svi koji imaju 3g/3gs govore da im sve savrseno klizi i da nema nikakvog laga, a kod androida ima lag
Seckanje je kada animacija nije techna, tj secka, lagovanje je kada kasni na neku komandu tj odziv nije trenutan. Verovatno nisi primetio jer telefon koji si koristio nije bio "nadjubren".Ja ne znam šta vi podrazumevate pod ,,seckanje i lagovanje"?
Meni je to kada glupom sybianu treba par sekundi da odreaguje na komandu, dok (istini za volju nisam dugo čačkao tel) kod iphone 2g takvu pojavu nisam primetio.